SON DAKİKA
Hava Durumu

Bursa basını emektar bir gazeteciyi daha kaybetti

Olay Gazetesi spor servisinde uzun yıllar foto muhabirliği yapan ve film laboratuvarı sorumlusu olarak çalışan Rahim Kanbur 3 gün önce geçirdiği kalp krizi sonrasında tedavi gördüğü hastanede 65 yaşında hayatını kaybetti.

Haber Giriş Tarihi: 16.02.2021 10:55
Haber Güncellenme Tarihi: 16.02.2021 10:55
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursaport.com
Bursa basını emektar bir gazeteciyi daha kaybetti

Olay Gazetesi'nde uzun yıllar çektiği spor fotograflarında imzası olan film laboratuvarı sorumlusu Rahim Kanbur geçirdiği kalp krizi sonrasında kaldırıldığı hastanede böbrek ve şeker hastalığına bağlı rahatsızlıkları nedeniyle tedavi gördüğü yoğun bakımda hayatını kaybetti.

Ölümü Bursa basınında büyük üzüntü yaratan Rahim Kanbur'un cenazesi bugün ikindi vakti FSM Bulvarı'ndaki Fatih Camii'nde kılınan cenaze namazından sonra İhsaniye Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Olay Gazetesi'nden önce İstanbul'da çeşitli gazetelerde çalışan sürekli basın kartı sahibi Rahim Kanbur (65) evli ve iki çocuk babasıydı.

Olay Gazetesi'nde haber dönüşü filmlerini teslim eden muhabirlerin "Rahman abi"si gazetecilerin haberde yaşadıklarını ilk duyan ve zaman onların zaman sırlarını paylaştıkları biriydi. Bursalı gazeteciler son bir haftada Türkan Genç'ten (ayakta ortada) sonra yeni bir acı kayıpla sarsılırken 'Rahman abi'lerini kaybettiğini öğrenenler Rahim Kanbur ile olan eski fotoğraflarını sosyal medyalarında paylaşıp 'Ah ne günlerdi o günler' diyerek üzüntülerini dile getirdi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.