SON DAKİKA
Hava Durumu

Buldan ameliyatlı haliyle oy kullanmaya geldi

HDP Eş Genel Başkanı Pervin Buldan ameliyatlı olmasına rağmen sandık başına giderek oyunu kullandı.

Haber Giriş Tarihi: 23.06.2019 16:21
Haber Güncellenme Tarihi: 23.06.2019 16:21
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursaport.com
Buldan ameliyatlı haliyle oy kullanmaya geldi

HDP Eş Genel Başkanı Pervin Buldan kısa süre önce geçirdiği bel fıtığı ameliyatına rağmen zorlukla yürüyerek geldiği sandıkta oyunu kullandı. Bakırköy'deki Murat Kölük İlkokulu 1329 numaralı sandıkta oyunu kullanan Buldan'a, HDP milletvekilleri ve parti yöneticileri ile 'Beyaz Tülbentli Anneler' eşlik etti.

Yürümekte zorlanan Buldan, oyunu kullandıktan sonra kısa bir açıklama yaptı. Buldan şunları söyledi:

"23 Haziran seçimlerinin Türkiye'nin geleceği için hayırlar getirmesini temenni ediyorum. Umut ediyor ve diliyorum ki bugün kullanılacak oylar sadece İstanbul'un kaderini değil aynı zamanda Türkiye'nin de kaderini değiştirecektir. Bel fıtığı ameliyatı geçirmeme rağmen bir oyun ne kadar kıymetli olduğunu ispat etmek için buradayım. Bir oyla her şeyin değişeceğine olan inancımızı her zaman ifade ettik. Bugün yine aynı inançla bir oyu kullanmak üzere geldim.

Bugün bu sandıklardan demokrasinin, barışın ve özgürlüğün çıkacağına yürekten inanıyorum

İstanbul ama aynı zamanda Türkiye'nin kaderini değiştirmesine katkı sunacak olan oyumu kullandım. Keşke 31 Mart tarihinde kullanılan oylar, gösterilen irade kabul edilseydi ve bugün bu seçimi yapmamış olsaydık. Ancak her şeye rağmen, halkın iradesi gasp edildiği halkın iradesine tahammülsüzlük gösterildiği için 23 Haziran'da tekrar sandık başına gittik. Ben bugün bu sandıktan demokrasinin çıkacağına yürekten inanıyorum. Bu sandıklardan barışın kardeşliğin ve özgürlüğün fışkıracağına yürekten inanıyorum. İstanbul seçimlerinin hepimize hayırlar getirmesini temenni ediyorum."

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.