SON DAKİKA
Hava Durumu

BUCOS Fuarını 10 bin kişi ziyaret etti

Bursa'da, Network Fuarcılık tarafından düzenlenen "BUCOS Kozmetik ve Güzellik Fuarı"nı yaklaşık 10 bin kişi ziyaret etti.

Haber Giriş Tarihi: 13.02.2018 14:35
Haber Güncellenme Tarihi: 13.02.2018 14:35
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursaport.com
BUCOS Fuarını 10 bin kişi ziyaret etti

Network Fuarcılık'tan yapılan yazılı açıklamaya göre, Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi'nde (AKKM) 4 gün süren fuar sona erdi.

Estetik, dermatoloji, kozmetik, el ve ayak bakımı, makyaj, zayıflama, teknolojik ürün ve saç bakımı gibi alanlarda faaliyet gösteren 52 firmanın stant açtığı fuarı 10 bin kişi ziyaret etti.

Fuara katılan firmalara sertifika verildi. 

Açıklamada değerlendirmelerine yer verilen Network Fuarcılık Genel Müdürü Hasan Eker, oldukça başarılı bir fuarı geride bıraktıklarını belirtti.

Katılımcı firmaların fuardan memnun kaldığını vurgulayan Eker, "Firmaların gelecek yıl fuara katılım göstereceklerini belirtmeleri, fuarın amacına ulaştığının ve başarılı olduğunun kanıtı oldu. Etkinliklerle dolu dolu geçen fuarda firmaların önemli bir bölümü de stantlarında aktiviteler yaptı." ifadesini kullandı.

Eker, fuara ziyaretçi katılımının yoğun olduğunu belirterek, şunları kaydetti:

"Fuarın medyada da geniş yer alması ve halkımıza duyurulması memnuniyet verici. Bursa'nın yıllardır konuştuğu, beklediği bu tarz etkinlikleri gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Bu fuarın gerçekleşmesinde Merinos AKKM Genel Koordinatörü Hasan Çepni ile bir yıl önce başlattığımız tanıtım ve hazırlık çalışmaları ve sonrasında Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş'ın projeye sahip çıkması çok etkili oldu. Bir kişi veya kurumun değil, Bursa'nın sahip çıktığı ve katkı koyduğu bir fuar oldu. Fuarın başarılı geçmesinde katkı koyan herkese çok teşekkür ederim."

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.