SON DAKİKA
Hava Durumu

'Bu hafta iki maça odaklanıp ayağa kalkacağız'

AE Balıkesirspor karşısında aldıkları 3-0'lık yenilginin çok ağır ve beklemedikleri bir yenilgi olduğunu belirten Bursaspor Teknik Direktörü Mustafa Er, "Bir avantajı kaçırdık. Zor bir süreçten geçiyoruz. Şimdi tamamen 2 maça odaklanacağız. Birini perşembe diğerini pazar günü oynayacağız. Buradan çıkarabileceğimiz 6 puan bizi yeniden yarışa sokacaktır. Takımımız buradan ayağa kalkacaktır" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 22.02.2021 01:38
Haber Güncellenme Tarihi: 22.02.2021 01:38
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursaport.com
'Bu hafta iki maça odaklanıp ayağa kalkacağız'

TFF 1. Lig'in 22 Haftasında Balıkesirspor'a 3-0 yenilen Bursaspor'un Teknik Direktörü Mustafa Er, maç sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Çok ağır ve beklemedikleri bir mağlubiyet aldıklarını belirten Er, "Sıkıntılı bir süreçten geçiyoruz. Bugüne kadar bununla ilgili şikayette bulunmadık ancak fiziksel anlamda bir yetersizliğimiz var. Bu net bir şekilde görünüyor. Aslında bu Tuzlaspor maçında da göründü. Oyunsal anlamda o gün de istediklerimizi yansıtamadık. Hastalığın vermiş olduğu sıkıntılar var. Hem antrenman yapamama hem de vücut direnci anlamında. Bir de kar yağması ve sahaların ağır olması sebebiyle çalışma şartlarının çok sağlıklı olmaması hepsi üst üste geldi. Şimdi de sıkıştırılmış bir lig. Arzu etmediğimiz bir skor." dedi.

'OYUNA İYİ BAŞLAYAN TARAF BİZDİK'

Oyunun ilk 20 dakikalık bölümünde oyunu tutan, pozisyon üreten tarafın Bursaspor olduğunu kaydeden Mustafa Er, şöyle devam etti:

"20'nci dakikadan sonra bireysel hatayı çok yaptık. İlk golde de ayağımızdaki topu rakibe verdik ve maalesef geriye düştük. İkinci yarıya hem oyuncu hem de sistem değişikliğiyle önde baskılı başlamak istedik. Bunda nispeten de olsa başarılı olduğumuzu söyleyebilirim. Tekrar bir bireysel hata ve iki oyuncumuzun birbirine girmesiyle ikinci golü kalemizde gördük. Ondan sonra geriye dönmek çok kolay olmadı. Farklı hamleler yaptık, farklı dizilişlere geçtik ancak fiziksel anlamda yetersiz olmamız ve skor dezavantajını da yaşayınca tamamen geriye düştük ve bireysel hatadan üçüncü golü yedik.

'AYAĞA KALKMAK ZORUNDAYIZ'

Bir avantajı kaçırdık. Önümüzde 12 maç var ve bunun 7 tanesini kendi evimizde oynayacağız. Bugün kazansaydık 4. sırada olan takım 38 puandaydı biz de 34 yapacaktık. Şimdi tamamen 2 maça odaklanacağız. Birini perşembe diğerini pazar günü oynayacağız. Buradan çıkarabileceğimiz 6 puan bizi yeniden yarışa sokacaktır. Gerçekten zor bir süreçten geçiyoruz. Şu an en çok birbirimize ihtiyacımız olan, sarılıp birbirimize sahip çıkmamız gereken bir süreç. Ben oyuncularımıza inanıyorum. Takımımız buradan ayağa kalkacaktır.

'ESKİ GÜNLERİMİZE DÖNECEĞİMİZE İNANIYORUM'

Çok iyi rakiplere karşı çok iyi oyunlar oynadık. Tekrar o günlere bürüneceğiz ve hatta daha da iyilerini oynayacağız. Fiziksel yeterliliği yakalamak anlamında biraz zamana ihtiyacımız var. Ben oyuncularımızın perşembe gününe en azından mental olarak çok daha dirençli, kazanmak için elinden gelen her şeyi yapan bir grup olarak çıkacağına ve perşembe günü tekrar ayağa kalkma maçı olarak galibiyetle başlayacağımıza inanıyorum."

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.