SON DAKİKA
Hava Durumu

Bozbey: Bursa'yı mahallelerden yöneteceğiz

Mudanya'da Çağrışan Mahallesi sakinleriyle bir araya gelen CHP'nin Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Bozbey, "Çiftçilerimizin, emeğinin karşılığını almasını, geleceğe güvenle bakmasını istiyoruz. Tarım alanında önemli projelerimiz var" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 13.01.2019 14:16
Haber Güncellenme Tarihi: 13.01.2019 14:16
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursaport.com
Bozbey: Bursa'yı mahallelerden yöneteceğiz

Nilüfer Belediye Başkanı ve CHP'nin Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Bozbey, Milli Eğitim ve Milli Savunma eski Bakanı Turhan Tayan ile birlikte Mudanya'nın Çağrışan Mahallesi'ni ziyaret etti. Çağrışan Mahalle Muhtarı Ahmet Gün ile Hasköy Mahalle Muhtarı Hasan Esen'in de yer aldığı buluşmada Bozbey'e, vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Genç yaşlı her yaştan vatandaşın yaşadığı sorunları tek tek notları arasına alan Mustafa Bozbey, çözüm önerilerini paylaştı.

Nilüfer'de olduğu gibi Bursa'yı da katılımcı yönetim anlayışıyla yöneteceklerini vurgulayan Bozbey, "Bursa'da uygulanan birçok proje, heba olmuştur. Bunların önüne geçmek için mahallede yaşanan sorunları, mahalle halkıyla tartışıp, birlikte çözeceğiz. Nilüfer'de, Mahalle Komiteleri aracılığıyla bu sistemi uyguluyoruz. Ne tür ihtiyaç varsa, birlikte en doğru projeyi üreteceğiz ve uygulayacağız. Bu şekilde, mahalle halkı da yapılan hizmetleri sahipleniyor, koruyor. Biz, katılımcı yönetim anlayışına sahibiz" dedi.

Çiftçilerin yaşadığı sorunlara da değinen Bozbey, "Köyde çiftçilik yapan vatandaşlarımızın, emeğinin karşılığını almasını istiyoruz. Bu konuda çok önemli projelerimiz var. Çiftçilerimiz geleceğe güvenle bakarak, yaşamını idame ettirmeli. Bunu hedefliyoruz" şeklinde konuştu. Üreticilerle rekabet eden değil, üreticiyi destekleyecek çalışmalara imza atacaklarını belirten Bozbey, tarım alanındaki projelerini de bölge sakinleriyle paylaştı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.