SON DAKİKA
Hava Durumu

Bozbey Artvinliler'in coşkusuna ortak oldu

Artvin'in düşman işgalinden kurtuluşunun 98. yılı nedeniyle düzenlenen dayanışma gecesine katılan CHP'nin Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Bozbey, Artvinliler'in coşkusuna ortak oldu.

Haber Giriş Tarihi: 09.03.2019 19:33
Haber Güncellenme Tarihi: 09.03.2019 19:33
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursaport.com
Bozbey Artvinliler'in coşkusuna ortak oldu

CHP'nin Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Bozbey, Altparmak Caddesi'ndeki esnafı gezdikten sonra Artvin ve Kafkas Dernekleri Federasyonu tarafından düzenlenen Artvin'in düşman işgalinden kurtuluşunun 98. yılı kutlamalarına katıldı.

Atatürk Spor Salonu'nda gerçekleştirilen etkinlikte Mustafa Bozbey, Artvinliler'in yoğun ilgisiyle karşılaştı. Tıklım tıklım dolu salonda Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Bozbey ismi anons edilince alkış tufanı koptu. Etkinliğe katılan vatandaşlar, Mustafa Bozbey ile bol bol hatıra fotoğrafı da çektirdi.

Artvin ve Kafkas Dernekleri Federasyonu Başkanı Suat Özkan'ın açılış konuşmalarıyla başlayan gece, coşku dolu anlara sahne oldu.

Artvinliler'in coşkusuna ortak olan Bozbey de, gecede konuşma yaptı. Artvin'in düşman işgalinden kurtuluşunun 98. yılını kutlayan Bozbey, "Bütün şehitlerimizi rahmetle ve minnetle anıyorum" dedi. Nilüfer'i, insani gelişmişlik sıralamasında Türkiye'nin 5. ilçesi ve "En mutlu ilçe" yaptıklarını belirten Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Bozbey, hedeflerinin, 31 Mart'tan itibaren de Bursa'yı da her alanda en yukarılara taşımak olduğunu ifade etti.

BOZBEY: GÜNEŞ BALÇIKLA SIVANMAZ

"Yaptıklarımız, yapacaklarımızın teminatıdır" diyen Bozbey konuşmasını şöyle sürdürdü:

"Nilüfer'de her yaştan insanımıza neler yaptığımızı biliyorsunuz. Nilüfer, Bursa'nın merkezi haline geldi. Şimdi hedefimiz, insani gelişmişlikte ve mutluluk endeksinde Bursa'yı en yukarılara taşımak. 20 yıldır beni tanıyorsunuz. Güneş balçıkla sıvanmaz. Şilili şair Pablo Neruda'nın dediği gibi; 'Bütün çiçekleri koparabilirsiniz ama baharın gelişini engelleyemezsiniz."

Kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü de kutlayan Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Bozbey, bütün kadınların yaşamın her alanında eşit bir şekilde yer almasını istediklerini söyledi.

Öte yandan gecede AKP Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Alinur Aktaş ve AKP Bursa Milletvekili Hakan Çavuşoğlu da yer aldı. 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.