SON DAKİKA
Hava Durumu

'Bizimkiler'in 'Cemil'i hastaneye kaldırıldı

"Bizimkiler" dizisinde canlandırdığı "Cemil" karakteriyle hafızalara kazınan Uğurtan Sayıner yaşlılığa bağlı sağlık sorunları nedeniyle hastaneye kaldırıldı.

Haber Giriş Tarihi: 07.08.2020 01:21
Haber Güncellenme Tarihi: 07.08.2020 01:21
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursaport.com
'Bizimkiler'in 'Cemil'i hastaneye kaldırıldı

İzmir'in Karşıyaka ilçesinde oturan 76 yaşındaki sanatçı Uğurtan Sayıner, yaşlılığa bağlı sağlık sorunları nedeniyle hastaneye kaldırıldı.

Türk televizyon tarihine damga vuran "Bizimkiler" dizisinde canlandırdığı "Cemil" karakteriyle hafızalara kazınan Sayıner için sanatçı dostlarının yaptığı çağrı üzerine, İzmir Büyükşehir Belediyesi ekipleri harekete geçti.

Sayıner, ambulansla, Büyükşehir Belediyesine bağlı Eşrefpaşa Hastanesine götürüldü. Sayıner'in hastaneye kaldırıldığını İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer Twitter hesabından duyurdu.

Uğurtan Sayıner'in adını taşıyan kültür ve sanat merkezinin yöneticisi Hasan Kızılaslan, AA muhabirine, son dönemde usta sanatçının yaşlılığa bağlı hastalıklarının ağırlaştığını belirterek, "Buna bağlı şuur kaybı da yaşıyor. Bakımı evde dostlarının desteğiyle karşılanıyor. Ancak yine de profesyonel sağlık hizmeti gerekiyor. Bu nedenle sanatçı dostları destek paylaşımında bulundu." dedi.

'Bizimkiler'i çok özlüyordu

Saygıner, bundan 4 yıl önce bir TV programına katılmış ve duygusal anlar yaşamıştı. O programda "Bizimkiler"in setini çok özlediğini belirten Saygıner, şöyle demişti:

"Sette çok eğleniyorduk. Orası bir aileydi. En çok Ercan'la eğlenirdim. O benim kadim dostum. Beraber tiyatro yaptık. 'Bizimkiler'de herkes kendinden bir şey buldu. Her apartmanda bir tane kapıcı Cafer var. Sanırım Cemil ile benzer yönlerimiz oldu. Ben hiç içki içmezdim, bir süre sonra içki içer oldum."

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.