SON DAKİKA
Hava Durumu

'Bizim Ev'de yoga eğitimi başladı

Nilüfer Belediyesi Bizim Ev Engelliler Sosyal Yaşam Destek Merkezi'nde çalışmalara katılan  bireylerin ailelerine yoga eğitimi verilmeye başlandı. Yoga eğitimi ile ailelerle bireylerin iletişiminin kolaylaştırılması hedefleniyor.

Haber Giriş Tarihi: 08.01.2018 13:07
Haber Güncellenme Tarihi: 08.01.2018 13:07
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursaport.com
'Bizim Ev'de yoga eğitimi başladı

Nilüfer Belediyesi'nin, engelli bireylerin sosyal hayatta daha aktif olmalarını sağlamak amacıyla faaliyete geçirdiği Bizim Ev Engelliler Sosyal Yaşam Destek Merkezi'nde, engelli bireylerin yanı sıra ailelerine yönelik de çeşitli etkinlikler düzenleniyor. 'Bizim Ev'de düzenlenen etkinliklerden biri de yoga eğitimi oldu.

Fiziksel ve zihinsel engeli olan çocuk ve gençlerin ebeveynleri, Bizim Ev'de, kişinin fiziksel ve ruhsal açıdan huzur bulmasını sağlayan yoga ile tanıştı. Uluslararası Yoga Eğitmeni Güneş Aras tarafından verilen eğitime ailelerin ilgisi yoğun oldu. Yoga eğitim ile ailelerin, hem fiziksel ve ruhsal açıdan daha sağlıklı olmaları hem de çocuklarıyla daha iyi iletişim kurabilmeleri amaçlanıyor.

Eğitime katılan ailelerin, fiziksel, zihinsel ve ruhsal olarak rahatlama ihtiyaçlarını, yoga ile tanışarak gidermeye başladıklarını belirten Yoga Eğitmeni Güneş Aras, "Tüm ailelere, çocuklarıyla daha sağlıklı ilişkiler kurmaları adına yoga yapmalarını öneriyorum" dedi.

Okuantum Kişisel ve Kurumsal Mutluluk Kurucu Başkanı Güneş Aras, kurum olarak üçüncü yıla girdiklerini belirterek, yeni projeler üretmeye devam edeceklerini ifade etti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.