SON DAKİKA
Hava Durumu

Bir orman yangını da Adana Aladağ'da; 10 kişi mahsur

Antalya'nın Manavgat ve Akseki ilçelerindeki orman yangını kontrol altına alınmaya çalışılırken, Adana'nın Aladağ ilçesinde de orman yangını çıktı. Yangında 10 kişinin mahsur kaldığı bildirildi.

Haber Giriş Tarihi: 29.07.2021 09:22
Haber Güncellenme Tarihi: 29.07.2021 09:22
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursaport.com
Bir orman yangını da Adana Aladağ'da; 10 kişi mahsur

Alınan bilgiye göre, Adana'nın Aladağ ilçesine bağlı Boztahta Mahallesi'ndeki ormanlık alanda gece saatlerinde henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı.

İhbar üzerine bölgeye çok sayıda arazöz, iş makinesi ve yer ekibi sevk edildi.

Rüzgarın da etkisiyle şiddetini arttıran yangın nedeniyle bazı evler tedbir amaçlı boşaltıldı.

Ekiplerin müdahale ettiği yangını kontrol altına alma çalışmaları sürüyor.

Adana Valisi Süleyman Elban, Kozan ilçesindeki yangın bölgesinde incelemesinin ardından Aladağ ilçesi Boztahta Mahallesi'ndeki söndürme çalışmalarını takip etti.

Boztahta Mahallesi'nde yangında mahsur kalan 10 kişinin kurtarılma çalışmalarını da takip eden Elban, burada yaptığı konuşmada şunları söyledi:

"Adana'mızın birçok yerinde maalesef yangın var. Allah'a şükür herhangi bir can kaybı ya da yaralanma hadisesi söz konusu değil. Ekiplerimiz yangın bölgelerinde canhıraş bir çaba içerisindeler. Temennimiz en kısa sürede yangının kontrol altına alınması. Hemşerilerimizin güvenlik, barınma, iaşe gibi konularda hiçbir sıkıntısı olmayacak, vatandaşlarımızın zarar görmemesi ve yangının bir an evvel kontrol altına alınabilmesi için her türlü tedbiri alıyoruz."

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.