SON DAKİKA
Hava Durumu

Bir kadına şiddet olayı da Bursa'dan

Kadına yönelik şiddetin ardı arkası kesilmiyor. Türkiye bir olayı konuşurken, bir başka kadına şiddet haberi geliyor. Bursa'da, 10 gün önce cezaevinden tahliye olan kadın, eşi tarafından tabancayla vurularak ağır yaralandı.

Haber Giriş Tarihi: 24.08.2019 09:00
Haber Güncellenme Tarihi: 24.08.2019 09:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursaport.com
Bir kadına şiddet olayı da Bursa'dan

Türkiye, Emine Bulut'un eski eşi tarafından çocuklarının gözü önünde öldürülmesi olayı ile sarsılırken bu cinayetin ardından kadına yönelik şiddette iki acı haber daha geldi. Konya'da mahkeme tarafından evden uzaklaştırma kararı verilen kişi eşini çocuklarının gözü önünde 20 yerinden bıçaklayarak öldürdü. Bursa'da ise kısa süre önce cezaevinden çıkan bir kadın eşi tarafından tabancayla vurularak ağır yaralandı.

Alınan bilgiye göre, Bursa merkez Yıldırım ilçesi Hacıseyfettin Mahallesi'ndeki bir apartmanın 4'üncü katında yaşayan Esengül T. ile eşi Serdar T. arasında tartışma çıktı.

Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine Serdar T, eşini tabancayla vurarak olay yerinden kaçtı.

Silah seslerini duyan komşularının haber vermesi üzerine olay yerine gelen 112 Acil Servis ekipleri, ağır yaralanan kadını Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesine götürdü.

Kısa süre önce cezaevinden çıktığı öğrenilen kadının hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi.

Olay sonrası kaçan şüpheliyi yakalamak için çalışma başlatan Bursa Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi'ne bağlı Cinayet Büro Amirliği ekipleri, çevredeki güvenlik kameralarının görüntülerini incelemeye aldı.

Zanlının Osmangazi ilçesinde bulunan Botanik Park civarında olduğunu belirleyen ekipler, Serdar T'yi parkın içinde olayda kullandığı tabancayla yakaladı.

Zanlı emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilecek.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.