SON DAKİKA
Hava Durumu

Binlerce kişi Kocayayla'ya akın etti

Bursa'nın Keles ilçesinde bu yıl 48'incisi yapılan Kocayayla Şenlikleri binlerçe kişinin katılımıyla coşkulu şekilde yapıldı.

Haber Giriş Tarihi: 30.06.2013 23:33
Haber Güncellenme Tarihi: 30.06.2013 23:33
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursaport.com
Binlerce kişi Kocayayla'ya akın etti

Her yıl gelenekse olarak düzenlenen şenliklerine Bursa ve dağ yöresi başta olmak üzere Türkiye'nin çeşitli yerlerinden binlerce vatandaş katıldı. Şenlikler İstikla Marşı ile başlarken yöreye özgü bir kültürel gelenek olan 'gelinin attan indirmesi', yöresel halk oyunları, çilek kiraz yarışmlarıyla başladı. Şenliklere katılan vatandaşlara unutulmaz konser veren Türk Halk Müziği Sanatcısı Tuğba Ger ve Özgür Eren'in seslendirdiği eserlerle devam ederken son olarak Türk Pop Müziği Sanatçısı Ziynet Salin'in seslendirği birbirinde güzel eserlerle program son buldu.

Şenliklerde konuşan Keles Belediye Başkanı Süleyman Kaynak "Şenliklerimizi birlik beraberliğimizi kardeşleğimizi paylaşmak ve yöre kültürümüzü tüm dünyaya tanıtmak için yapıyoruz. Katılan tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum." dedi.

Etkinliklere Bursa AK Parti Milletvekili Canan Candemir Çeklik, Makedonya Tearçe Belediye Başkanı Isen Asani, Dağ Yöresi Belediye Başkanları ve çok sayıda sivil toplum örgütleri katıldı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.