SON DAKİKA
Hava Durumu

Beştepe, CHP ve MHP'de İdlib toplantısı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, başkanlığında Beştepe'de, Suriye'nin İdlib bölgesindeki gelişmeleri değerlendirmek üzere toplantı yapıldı.

Haber Giriş Tarihi: 27.02.2020 23:40
Haber Güncellenme Tarihi: 27.02.2020 23:40
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursaport.com
Beştepe, CHP ve MHP'de İdlib toplantısı

Alınan bilgiye göre, Milli Savunma Bakanlığı'nda Suriye'nin İdlib bölgesinden gelen ilk bilgiler konusunda değerlendirme yapıldı. Bakanlıkta yapılan değerlendirmenin ardından Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Beştepe'de Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, MİT Başkanı Hakan Fidan, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Güler, kuvvet komutanları ve güvenlik bürokrasisiyle acil toplantı yaptı ancak toplantıyla ilgili de henüz bir açıklama yapılmadı. 

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu da aynı saatlerde yansıyan bilgileri değerlendirmek üzere parti genel merkezine geçti ve partideki kurmaylarıyla değerlendirme toplantısına başladı.

İYİ Parti lideri Meral Akşener de Cumhurbaşkanı Erdoğan'la telefon görüşmesi gerçekleştirdi. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli de Başkanlık Divanı üyeleriyle toplantı yaptı. MHP'nin Twitter hesabından, Bahçeli ve kurmaylarının görüntüsü paylaşılarak, "Genel Başkanımız Devlet Bahçeli, Genel Başkan Yardımcılarımız ile birlikte İdlib'de meydana gelen gelişmeleri parti genel merkezimizde anbean takip ediyor" denildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.