SON DAKİKA
Hava Durumu

Belediyeden Gemlik sokaklarında temizlik harekatı

Gemlik Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri çeşitli mahallelerde gerçekleştirdikleri yıkama ve sokak temizliği işlerine aralıksız devam ediyor. Ekipler belirlenen program dahilinde tüm sokakları düzenli olarak süpürürken her gün onlarca sokakta yıkama işlemi gerçekleştiriyor.

Haber Giriş Tarihi: 19.11.2019 12:14
Haber Güncellenme Tarihi: 19.11.2019 12:14
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursaport.com
Belediyeden Gemlik sokaklarında temizlik harekatı

Gemlik'te Temizlik İşleri ekipleri son günlerde Eşref Dinçer Mahallesi, Osmaniye Mahallesi, Balıkpazarı Mahallesi başta olmak üzere Kestane Sokak, Esen Sokak, Hayat Sokak, Ulaşan Sokak, Şerefiye Sokak, Şehit Cemal Sokak, Şehit Mustafa Sokak, Çelik Sokak, İpek Sokak ve çevresinde yıkama yaptı.

Yeni hastane yolunu da düzenli olarak yıkayan ekipler, İskele Meydanı karşısındaki restoranlar bölgesini de yıkayarak çöp kovaları yerleştirdi. Ayrıca ekipler sanayi köprüsünde yola dökülen yağı da herhangi bir kazaya sebebiyet vermeden hızlıca temizledi.

Sertaslan: Bizler de çevremizi temiz tutalım

Temizlik çalışmalarının Gemlik'te kesintisiz olarak devam edeceğini belirten Belediye Başkanı Mehmet Uğur Sertaslan, ilçenin her noktasında tüm sokakların pırıl pırıl olması için tüm ekiplerin çalıştığını söyledi.

Temizlik İşleri ekiplerinin özverili çalışmalarının Gemlik'i daha temiz bir görüntüye kavuşturduğunu ve gerekli noktalara acil olarak müdahale edildiğini dile getiren Sertaslan "arkadaşlarımız görevlerini yapmaya devam ediyor. Hemşerilerimizden de ricamız çöplerini yerlere atmasınlar, konteyner ve çöp kovası eksiği olan yerleri bize bildirsinler, hepimiz yaşadığımız yerleri temiz tutalım ve ilçemizi daha güzel bir görüntüye hep birlikte kavuşturalım" şeklinde konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.