SON DAKİKA
Hava Durumu

Batman M Tipi Kapalı Cezaevi'nde olaylar

Batman Cumhuriyet Başsavcılığı, M Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumundaki olayın kontrol altına alındığını, olayda herhangi bir can kaybı ve yaralanmanın bulunmadığını bildirdi.

Haber Giriş Tarihi: 05.04.2020 01:09
Haber Güncellenme Tarihi: 05.04.2020 01:09
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursaport.com
Batman M Tipi Kapalı Cezaevi'nde olaylar

Batman M Tipi Cezaevi'nde adli tutukluların olduğu bölümde bir koğuşun tutuklar tarafından ateşe verildiği iddia edildi. Olay yerine, zırhlı araçlar ve TOMA'lar ve çok sayıda ambulans sevk edildi.

Olayların ardından açıklama yapan Batman Cumhuriyet Başsavcılığı, M Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumundaki olayın kontrol altına alındığını, olayda herhangi bir can kaybı ve yaralanmanın bulunmadığını bildirdi.

Başsavcılıktan yapılan açıklamada, Batman M Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumunda akşam saatlerinde bazı adli suçluların karıştığı münferit bir olayın meydana geldiği bildirildi.

"Olay kontrol altına alınmış olup, olayda herhangi bir can kaybı ve yaralanma bulunmamaktadır." ifadesine yer verilen açıklamada, ceza infaz kurumunun normal işleyişine döndüğü belirtildi.

Öte yandan durumu öğrenen bazı tutuklu ve hükümlü yakınlarının olayla ilgili bilgi almak için M Tipi Ceza İnfaz Kurumu önüne geldiği görüldü.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.