SON DAKİKA
Hava Durumu

Başkanlar annelerin gününü kutladı

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Anneler Günü dolayısıyla Orhangazi Parkı'nda annelere karanfil dağıttı. Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz ise, temsili olarak Yalı mahallesinde oturan Aysel Durmaz'ı ziyaret ederek, hediyeler takdim etti.

Haber Giriş Tarihi: 12.05.2019 23:43
Haber Güncellenme Tarihi: 12.05.2019 23:43
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursaport.com
Başkanlar annelerin gününü kutladı

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, 'Anneler Günü'nde Orhangazi Parkı'nda vatandaşlara karanfil dağıttı; merhameti, şefkati ve sevgisiyle evlatlarını hayata bağlayan tüm annelerin 'Anneler Günü'nü tebrik etti.

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, 'Anneler Günü'nde, Ulucami'de kıldığı ikindi namazının ardından Orhangazi Parkı'nda vatandaşlara karanfil dağıttı. Aktaş, tüm annelerin 'Anneler Günü'nü tebrik ederek, "Annelik, sadece bir günle anlatılacak bir konu değil. Annelerimizi çok sevelim, onlara değer verelim. Annemi 2 yıl önce kaybettim. Annemin tabii ki bende özel bir yeri var. Biliyorum ki, her evlat için annesi konu olduğunda, tabir yerindeyse, akan sular durur" diye konuştu.

"Cennet anaların ayakları altındadır" sözünü de hatırlatan Aktaş, annelerin değerini bilmenin gereğine vurgu yaptı. 

Mudanya Belediye Başkanı Türkyılmaz'dan Anneler Günü kutlaması

Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, mayıs ayının ikinci haftası kutlanan Anneler Günü'nü unutmadı. Mudanya'da yaşayan tüm annelerin gününü kutlayan Başkan Türkyılmaz, temsili olarak Yalı mahallesinde oturan Aysel Durmaz'ı ziyaret ederek, hediyeler takdim etti.

Türkılymaz, "Başta şehit ve gazilerimizin anneleri olmak üzere koşulsuz sevgileri, sınırsız hoşgörüleri, gözlerindeki parıltı, kalplerindeki güzellik, sözlerindeki hikmetle birlikte her şeyden sakınarak bizleri büyüten annelerimizin Anneler Günü'nü kutluyorum" dedi. Mudanyalıların manevi evlatları Zeytin Dalı ekibi ise ilçe genelinde kayıtlı aileleri ziyaret ederek, annelerin günlerini kutladı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.