SON DAKİKA
Hava Durumu

BAOB'un yeni Dönem Sözcüsü belli oldu

Bursa Akademik Odalar Birliği'nin (BAOB) 2018 yılı Dönem Sözcüsü Bursa Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası olurken, Oda Başkanı Ahmet Hikmet Sönmez, Bursa Tabip Odası Başkanı Güzide Elitez'den Dönem Sözcülüğü görevini devraldı.

Haber Giriş Tarihi: 22.03.2018 19:56
Haber Güncellenme Tarihi: 22.03.2018 19:56
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursaport.com
BAOB'un yeni Dönem Sözcüsü belli oldu

BAOB Yerleşkesi'nde bulunan akademik odaların başkan ve temsilcileri, Bursa Tabip Odası'ndan Bursa Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası'na (BSMMMO) geçen BAOB Dönem Sözcülüğü devir teslim töreninde bir araya geldi.

Törende konuşan Bursa Tabip Odası Başkanı Güzide Elitez, "Zor bir dönemi geride bıraktık. Zor bir dönemdi çünkü Bursa'da pek çok konuda sıkıntı yaşanıyor. Bu sıkıntıların tespit edilerek, görüşlerimiz ve çözüm önerileriyle birlikte yetkili mercilere iletilmesi ve kamuoyuyla paylaşılması noktasında akademik odalar olarak önemli bir görev üstleniyoruz. Ve birbirimizden güç alıyoruz. Şehre ait buradan söz söylediğimizde farkındalık daha da artıyor. Ben dönem sözcülüğümüz süresince çalışmalarda yardım ve katkılarını esirgemeyen tüm oda başkan ve temsilcilerine teşekkür ediyorum" dedi.

Yeni dönemde de katkı vereceklerini vurgulayan Elitez, "Yeni dönemin kentimiz ve BAOB açısından verimli ve başarılı çalışmaların yapılacağı bir dönem olmasını diliyorum" diye konuştu.

Dönem Sözcülüğü görevini devralan BSMMMO Başkanı Ahmet Hikmet Sönmez ise "Bursa Akademik Odalar Birliği'ne bağlı meslek odalarımızla, örgütlü toplum hedefiyle, kamu yararı gözeten her türlü uygulamanın yanında olacağız. Dönem sözcülüğümüz süresi boyunca, ülke ve kent gündemiyle ilgili her konuyu takip edip, tüm meslek odalarımızla uyumlu bir çalışma içinde olmayı hedefliyoruz. BAOB olarak mücadelemiz devam edecek" dedi.

Devir-teslim töreni, pasta kesimi ile sona erdi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.