SON DAKİKA
Hava Durumu

Bakkal: Abartmamak lazım, sadece nefes aldık

Antalyaspor karşısında aldığı galibiyetle ligde kalma umudu artan Bursaspor'un Teknik Direktörü Mesut Bakkal, önümüzde hafta oynayacakları Göztepe maçının final maçı olacağını belirterek, "Bu galibiyeti abartmamız lazım. Bu bizi şımartmaması gerekiyor. 3 maçtan 9 puan almalıyız" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 10.05.2019 23:34
Haber Güncellenme Tarihi: 10.05.2019 23:34
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursaport.com
Bakkal: Abartmamak lazım, sadece nefes aldık

Spor Toto Süper Lig'in 32. haftasında Antalyaspor'u deplasmanda 1-0 yenen Bursaspor'un Teknik Direktörü Mesut Bakkal, kaybettikleri zaman lige veda edeceklerini bilerek sahaya çıktıklarını ve stresli bir maç olduğunu dile getirdi.

8 maçtır deplasmanlarda kazanamadıklarını anımsatan Bakkal, futbolcularının üretken bir futbol ortaya koyduğunu anlatarak, şunları kaydetti:

"Biz bulunduğumuz konumdan çıkacağız diye mücadele eden oyuncu grubumuz vardı. Bütün oyuncularımı tebrik ediyorum. Kenetlendik ve kazandık. Oyun disiplinine inanılmaz bağlı bir takım vardı. Bu da net pozisyonlar getirdi. Önemli olan galip çıkmaktı. Boynumuza ip geçmişti, altımızda sehpa vardı. Şimdi ipi çıkardık. Biz sadece ipten aşağıya indik. Sehpaya bugün vuramadılar. Ben bu ortamlarda çok çalıştım. Çok ipten indim. İnancım hiçbir zaman kaybolmadı."

Antalyaspor karşısında kazanılan 3 puan ile nefes aldıklarını vurgulayan Mesut Bakkal, şöyle devam etti:

"Sadece nefes aldık, düşmedik. Göztepe ile final maçına çıkacağız. Bu galibiyeti de abartmaya gerek yok. Artık bunu da yapsınlar diyorum. Sakho yoktu, Umut inanılmaz oynadı. Yusuf cezalıydı, Tunay yoktu. Rotasyonda da bazen fayda görüyorsunuz.

Oyun disiplinimiz ve Antalyaspor'un oyun kurmasını engellememiz güzeldi. Pazar günü sadece izin yapacağız ve çalışmaya devam edeceğiz. Bizim hakkımız yok. Zafer sarhoşluğuna gerek yok. Göztepe'yi yenemediğimiz zaman hiçbir anlamı yok. Abartmaya gerek yok.

Yusuf Erdoğan'ın dönecek olması iyi olacak. Onur'un hiçbir şeyi yok. Uzun zamandır oynamıyordu. Görevini yaptı. Umut Meraş da zorlamak istemedi. Haftaya tam kadro hazırlanacağız. Bu bizi şımartmaması gerekiyor. 3 maçtan 9 puan almalıyız.

Su yüzeyine çıktık. Şimdi yüzme, galip gelme zamanı. Bursaspor, galibiyeti çok ertelemişti. Kendilerine, herkese, camiaya yakışır bir mücadele oldu. Mutluyuz. Süper Lig'de kalma şansımız devam ediyor. Belki de herkesten çok. Hem oyunculara hem de taraftara teşekkür ediyorum."

Antalyaspor cephesi: Hiçbir şey yapmadık

Antalyaspor Teknik Direktörü Bülent Korkmaz da konuk ettikleri Bursaspor'un haklı bir galibiyet aldığını belirtti. 

Korkmaz, karşılaşmada oyun olarak hiçbir şey yapmadıklarını ifade ederek, "Zaten oyun olarak hiçbir şey yapmadığınız zaman kazanma şansınız yok. Bursaspor bizden daha iyiydi ve kazandı. Tebrik ediyorum." diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.