SON DAKİKA
Hava Durumu

Bakan Selçuk Bursa'da eğitimi değerlendirecek

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, Bursa Valiliği ile Büyükşehir Belediye Başkanlığına ziyarette bulundu. Selçuk, Bursa'da bütün Türkiye'de olduğu gibi il değerlendirme çalışmaları yapacaklarını, eğitimle ilgili ihtiyaçlar gibi meseleleri ele alacaklarını söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 03.12.2019 11:57
Haber Güncellenme Tarihi: 03.12.2019 11:57
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursaport.com
Bakan Selçuk Bursa'da eğitimi değerlendirecek

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, Heykel semtindeki tarihi Valilik binasına gelerek, Valilik Şeref Defteri'ni imzaladı. Ardından yetkililerle toplantı yapan Selçuk, gazetecilere açıklamalarda bulundu. Bursa'da bütün Türkiye'de olduğu gibi il değerlendirme çalışmaları yapacaklarını, eğitimle ilgili ihtiyaçlar gibi meseleleri ele alacaklarını söyledi.

İş insanları, öğretmenler, yöneticilerle de bir araya geleceklerini belirten Selçuk, "Bugün, Dünya Engelliler Günü olduğu için bu çerçevede bazı faaliyetlerimiz olacak. Ayrıca bugün PISA sınavının sonuçları açıklanacak. Onunla ilgili birtakım paylaşımları da sizlerle yapma imkanımız olacak." dedi.

Vali Yakup Canbolat da Bakan Selçuk'a ziyaretinden dolayı teşekkürlerini sundu.

Daha sonra Büyükşehir Belediyesinin tarihi hizmet binasını geçen Bakan Selçuk'a çalışmalara ilişkin bilgi veren Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, hat tablosu hediye etti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.