SON DAKİKA
Hava Durumu

Bahçeli'den 'Reyhanlı' operasyonuna yorum

MHP Genel Başkanı Bahçeli, "Reyhanlı'da bombalı saldırıyla katledilen 53 vatandaşın azmettiricisinin zalim Esad olduğu belirginleşmiştir." dedi.

Haber Giriş Tarihi: 14.09.2018 00:54
Haber Güncellenme Tarihi: 14.09.2018 00:54
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursaport.com
Bahçeli'den 'Reyhanlı' operasyonuna yorum

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, MİT'in Suriye'de yaptığı 'Reyhanlı' operasyonuna ilişkin açıklamalarda bulundu. 

Bahçeli, şöyle konuştu:

"Esad provokasyonlarını ara vermeden sürdürmektedir. Masumlara kastetmektedir. Mazlumları canevinden vurmaktadır ve Esad cinayetleriyle insanlığın nefretini kazanmıştır. 2013 yılında Reyhanlı'da bombalı saldırıyla katledilen 53 vatandaşımızın azmettiricisinin zalim Esad olduğu da belirginleşmiştir. Reyhanlı katliamının planlayıcıları arasında bulunan bir katil başarılı bir operasyonla Suriye'nin Lazkiye kentinde yakalanıp ülkemize getirilmiştir. Bu caninin itirafları ise çok söze gerek duyulmadığını göstermiştir. Esad'ın Reyhanlı'da parmak izinin bulunması, Suriye'nin nasıl bir kanlı el tarafından yönetildiğini tekraren gözler önüne sermiştir. Ülkemizde konuşlanan Esad hayranları, Esad lobisi, Baas artıkları bu işe ne diyeceklerdir? Hala Türkiye'nin haklı mücadelesini görmezden gelip Esad lehine konuşma ve değerlendirmelere yüzsüzce devam edecekler midir? Esad'a destek verenlerin yüzüne Reyhanlı'nın kanı sıçramış olmayacak mıdır?"

Yerel seçimlere de değinen Bahçeli, "Sandıkta bulamadığını sokakta arayan müflis siyasi tükenmişlere Mahalli İdareler Seçimlerinde bir kez daha ibretlik ders verilecektir. Türkiye'nin huzuru, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'nin kökleşmesi, ilke ve kurumlarıyla yerleşmesi için 31 Mart 2019'un istikrar ve dengeli şekilde aşılması şarttır, beka meselesidir." dedi.

Bahçeli, Türkiye'ye ekonomik ve terörizmle saldırı olduğunu belirterek, "Yeter ki saflarımızı sıkı tutalım, döviz kurşunu işlemeyecektir." dedi. 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.