SON DAKİKA
Hava Durumu

Bahçeli, Alaattin Çakıcı ile hasret giderdi

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, yeraltı dünyasının ünlü isimlerinden, çeşitli suçlardan hükümlü Alaattin Çakıcı'yla hastanede bir araya geldi.

Haber Giriş Tarihi: 23.05.2018 14:28
Haber Güncellenme Tarihi: 23.05.2018 14:28
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursaport.com
Bahçeli, Alaattin Çakıcı ile hasret giderdi

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, yeraltı dünyasının ünlü ismi hükümlü Alaattin Çakıcı'yla tedavi gördüğü hastanede bir araya geldi. Buluşmayı, MHP Genel Başkan Yardımcısı ve MHP İstanbul Milletvekili Semih Yalçın sosyal medya hesabından duyurdu.

Yalçın, kişisel sosyal medya hesabı Twitter'dan, "Milliyetçi Hareket Partisi Lideri Sayın Devlet Bahçeli, rahatsızlanan Alaattin Çakıcı'yı tedavi gördüğü Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesi'nde ziyaret ediyor" diye belirterek, Bahçeli ile Çakıcı'nın fotoğraflarını paylaştı.

AF ÇAĞRISINDA BULUNMUŞTU

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, geçen günlerde sosyal medya hesabından yazdığı mesajlarda Alaattin Çakıcı ve Kürşat Yılmaz'ın isimlerini vererek af önerisinde bulunmuştu.

Bahçeli, "Ülkü ve ülke sevdalısı olan, davalarının gözü kara yiğitleri olarak bilinen mesela Alaattin Çakıcı, mesela Kürşat Yılmaz, 100 bin ülkücünün imzasıyla aday gösterilseydi, bu kahramanlarımız için de cezaevinden çıkarılmaları için bir kampanya yapılacak mıydı? Bu kardeşlerimizi taş duvarların ardında çürümeye terk etmek ne kadar adil ve adaletlidir" şeklinde yazmıştı.

Devlet Bahçeli mesajlarının devamında ise, "Çocuk istismarcıları, tecavüzcüler, kadın katilleri, PKK'lılar, FETÖ'cüler hariç olmak üzere, demir parmaklıkların gerisinde özgürlük düşü kuran,zindanda gün sayan, dama düşüp sevdiklerinin ve sevenlerinin hasretini çeken kader kurbanlarını afla taltif etmek niye akıllara gelmez?" diye belirtmişti.

İşte Semih Yalçın'ın paylaştığı Bahçeli-Çakıcı fotoğrafları:

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.