SON DAKİKA
Hava Durumu

Baba-oğul kitaplarını birlikte imzalayacak

Emekli öğretmen Halis Solmaz ile oğlu, Bursaport yazarı Erkan Solmaz bu pazar günü imza gününde birlikte kitaplarını imzalayacak.

Haber Giriş Tarihi: 24.09.2021 21:59
Haber Güncellenme Tarihi: 24.09.2021 21:59
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursaport.com
Baba-oğul kitaplarını birlikte imzalayacak

Ezgi Kitabevi Kristalpark 26 Eylül Pazar günü farklı bir imza günü etkinliğine ev sahipliği yapacak. Emekli öğretmen Halis Solmaz ile elektrik mühendisi oğlu Erkan Solmaz, "Anagert; Bahardan Bahara" ve "Diğer Ülke Vatandaşı" kitaplarını birlikte imzalayacak.

Bursaport ve çeşitli dergilerde yayınlanan öykülerinden oluşan "Diğer Ülke Vatandaşı" kitabı kısa süre önce yayınlanan Erkan Solmaz, İstanbul Ataşehir'deki imza gününden sonra Bursa'da okurları ile buluşacak.

Erkan Solmaz ile birlikte, kendisinin ilkokul öğretmeni de olan babası Halis Solmaz, Artvin'in Ardanuç ilçesine bağlı Anagert Köyü'ndeki yaşamı konu alan kitabı "Anagert Bahardan Bahara" kitabını imzalayacak.

İmza gününü sosyal medya hesabından duyuran Erkan Solmaz, "26 Eylül Pazar günü, saat 15.00-17.00 arası babam, öğretmenim Halis Solmaz ile birlikte Bursa'da Ezgi Kitabevi Kristalpark'tayız. Sizler de katılınca bizim için çok heyecanlı bir buluşma olacak. Tüm arkadaşlarımızı, yakınlarımızı, dostlarımızı bekliyoruz." dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.