SON DAKİKA
Hava Durumu

Ayvalık'ta sokak hayvanları yararına festival

Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde sokak hayvanları yararına düzenlenecek "Patifest"te elde edilecek gelirle köpek barınağına ameliyathane yapılacak.

Haber Giriş Tarihi: 04.08.2018 09:50
Haber Güncellenme Tarihi: 04.08.2018 09:50
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursaport.com
Ayvalık'ta sokak hayvanları yararına festival

Ayvalık Belediye Başkanı Rahmi Gençer, festivalin tanıtımına ilişkin bir otelde düzenlenen toplantıda, ilçede güzel bir faaliyetin gerçekleştirileceğini, bunun için de çalışmaların sürdüğünü söyledi. 

Festivalin, Sarımsaklı pazar yerinde 3-5 Ağustos'ta yapılacağını anlatan Gençer, "Böyle bir etkinlikle farkındalık oluşturulacağını düşünüyorum. Ayvalık'ta hayvanlara sevgiyle yaklaşan insanlar oldukça fazla. Hepimizin bu dünyanın bir parçası olduğunu, canlıların da ekolojik denge içerisindeki önemini unutmadan yaşamalıyız. Havaya, suya, doğaya sahip çıktığımız kadar canlılarına da sahip çıkmalıyız. Onları önce zihnimizde ve kalbimizde daha sonra ise gerçekten sahiplenmeliyiz." dedi.

Gençer, Ayvalık'ta ilk kez düzenlenecek "Patifest"e tüm hayvanseverleri davet etti. 

Konserler, müzik dinletileri, çeşitli gösteriler ve söyleşilerin yapılacağı festivalden elde edilecek gelirle Ayvalık Belediyesi'nin köpek barınağına ameliyathane yapılması planlanıyor.

Festivalde Zihinsel Engelliler Rehabilitasyon Merkezi'ndeki engelli çocukların yaptığı ahşap el işi ürünlerinden oluşan eserler satışa sunuldu

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.