SON DAKİKA
Hava Durumu

Aybaba: Futbolcuların birlikte oynama sorunu var

Bursaspor Teknik Direktörü Samet Aybaba, 1-1 biten Çaykur Rizespor maçı ile ilgili olarak, "Takımın iyi işler yaptığı anda VAR sistemi ile ikinci golümüz iptal olduktan sonra takımda düşüş başladı. Futbolcuların birlikte oynamamaktan kaynaklı sorunları var" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 16.09.2018 23:11
Haber Güncellenme Tarihi: 16.09.2018 23:11
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursaport.com
Aybaba: Futbolcuların birlikte oynama sorunu var

Spor Toto Süper Lig'in beşinci haftasında Çaykur Rizespor ile 1-1 berabere kalan Bursaspor'un Teknik Direktörü Samet Aybaba, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında  futbolcularının birlikte oynamamaktan kaynaklı sorunları olduğunu belirtti.

Takımının iyi işler yaptığı anda VAR sistemi ile ikinci gollerinin iptal edildiğini ifade eden Aybaba, "Golümüz iptal olduktan sonra takımda düşüş başladı. Rize'de değişiklik var. Taraftar takımlarında coşku görmek istiyorlar. Seyirci desteği ile rakip bizden iyi oynadı. Son dakikalarda iyi oynadık. Topumuz direkten döndü. Biz böyle oynamaya devam edeceğiz. Birlikte oynamamaktan kaynaklı sorunlarımız var. Bunlara çalışacağız ama artık kazanmamız lazım." diye konuştu. 

VAR uygulamasına saygı duyduklarına dikkati çeken Aybaba, "İki hafta canımız yandı. Kimse bizim hakkımızı yemesin, biz de kimsenin hakkını yemeyelim. Keyif alalım, sonunda herkes haklı olsun. Uygulama bir yıl devam etsin. Sonunda kime faydalı, kime zararlı geldi tartışırız." ifadelerini kullandı.

Çaykur Rizespor cephesi

Çaykur Rizespor'un teknik sorumlusu Mehmet Ali Karaca da, "İlk yarı ve ikinci yarı önemli pozisyonlarımız vardı ama maçı ne yazık ki kazanamadık." dedi.

Maçın genelinde oyunu kontrol ettiklerini ifade eden Karaca, "İlk yarı ortada maç oldu. İkinci yarı ise biz daha istekliydik. İlk yarı ve ikinci yarı önemli pozisyonlarımız vardı ama maçı ne yazık ki kazanamadık." diye konuştu.

İlk 45 dakikanın ardından soyunma odasında oyuncularla konuştuklarını aktaran Karaca, "Oyunculara 'Üç maçı son dakikalarda kaybettik. Siz de bu maçı çevirebilirsiniz. Çıkın mücadele edin.' dedik ama kazanamadığımız için üzgünüz." ifadelerini kullandı. 

Oyuna sonradan dahil ettikleri futbolculardan bekledikleri katkıyı alamadıklarına dikkati çeken Karaca, "Süleyman Koç için değişiklik kağıdını verince golü bulduk. Biraz daha oyuna girenlerden beklenti yüksekti. Ne olursa olsun mağlup durumda risk almak zorundayız. Daha ofansif oyuncuları oyuna aldık ama kazanamadık." değerlendirmesinde bulundu.

Karaca, zamanından, ekmeğinden ayırıp bu maça gelip kendilerine 90 dakika destek veren taraftarlara teşekkür etti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.