SON DAKİKA
Hava Durumu

Arka Sokaklar'da Ela Yörüklü sürprizi

Kanal D ekranının en uzun soluklu dizisi Arka Sokaklar'da Komiser Yardımcısı Ezgi Vural karakterini Bursalı Ela Yörüklü oynayacak.

Haber Giriş Tarihi: 29.08.2019 14:33
Haber Güncellenme Tarihi: 29.08.2019 14:33
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursaport.com
Arka Sokaklar'da Ela Yörüklü sürprizi

Kanal D'nin ve Türk dizi tarihinin en uzun soluklu dizisi Arka Sokaklar'da Komiser Yardımcısı olarak görev alacak olan Ezgi Vural karakterine Bursalı Ela Yörüklü oynayacak.

Sezon finaline girmesinin ardından yenilenen yüzleri ve hikâyeleriyle izleyiciyle buluşan Arka Sokaklar, yayınlanan fragmanı ile bu sezon da bir hayli iddialı olduğunu gösterdi. Bunlardan biri de Komiser Yardımcısı Ezgi Vural karakterini canlandıran Ela Yörüklü.

Ela Yörüklü kimdir?

Kanal D ekranlarında yayınlanan Arka Sokaklar dizisine Komiser Yardımcısı Ezgi karakteri ile giren Ela Yörüklü, 1998'de Bursa'da dünyaya geldi.

Necla Özkaplan Yörüklü ve Halil İbrahim Yörüklü çiftinin kızları olan Ela Yörüklü, Uludağ Üniversitesi Veteriner Fakültesi'nden mezun oldu. Oyunculuk eğitimi alan Yörüklü, bale yapıyor, tiyatro oynuyor ve piyano çalıyor.

2017 yılında gerçekleştirilen Best Model of Turkey yarışmasında ikinci olan Yörüklü, "MissTourism World 2018" yarışmasında da Türkiye'yi temsil etti.

Yörüklü, ilk oyunculuk deneyimini de "Kalk Gidelim" adlı dizide Melisa karakteri ile yaşadı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.