SON DAKİKA
Hava Durumu

Antalya'da polis, savcıyı silahla ağır yaraladı

Antalya'nın Korkuteli İlçesi Cumhuriyet Savcısı Kadir Küçüköner, makamında ilçede görevli bir polis memurunun silahlı saldırısı sonucu ağır yaralandı.

Haber Giriş Tarihi: 10.10.2017 17:26
Haber Güncellenme Tarihi: 10.10.2017 17:26
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursaport.com
Antalya'da polis, savcıyı silahla ağır yaraladı

Edinilen bilgiye göre, saldırı bugün saat 15.00 sıralarında Korkuteli adliyesinde meydana geldi.

İlçede görevli polis Turgut Avcı, Savcı Kadir Küçüköner'in makam odasına girdi. İkili arasında polisin adliyede zabıt katibi olan eşi Şerife Avcı'nın izin talebi nedeniyle tartışma çıktı.

Tartışma sırasında polis memuru Turgut Avcı, silahını çekerek savcıya 5-6 el ateş etti.

Vücudunun değişik yerlerine isabet eden üç kurşunla ağır yaralanan savcı, önce ambulansla Korkuteli Özel Yaşam Hastanesi'ne götürüldü. Daha sonra da ambulans helikopterle Antalya'ya gönderildi.

Antalya Valiliği, Korkuteli Adliyesi'ndeki gerçekleşen saldırı ile ilgili yazılı açıklama yaptı. Açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Korkuteli ilçesinde görevli Polis Memuru Turgut Avcı, bugün saat 15.00 sıralarında Adliyede katip olarak çalışan eşinin izin talebi ile ilgili olarak tartıştığı Cumhuriyet Savcısı A. Kadir Küçüköner'e makamında beylik tabancası ile ateş etmek suretiyle vücudunun çeşitli yerlerinden yaralamış, önce özel bir hastaneye, oradan da ambulans helikopterle Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine nakledilen Cumhuriyet Savcısının bilinci açık olup, tedavisi devam etmektedir. Olayın faili olan polis memuru gözaltına alınmış olup, olayla ilgili adli ve idari soruşturma başlatılmıştır."

Korkuteli Belediye Başkanı Hasan Gökce de, "Bir terör olayı değil. Eşi adliyede çalışan bir polis memuru. Eşinden dolayı savcı beyle bir sorun yaşamışlar, eşinin rapor, izin konusunda bir konu olmuş. Savcı bey ağır yaralı. Antalya'ya götürüldü ambulans helikopterle. Adliye binası içinde olmuş. Üzücü bir olay. İnşallah bir an önce sağlığına kavuşur" dedi.

Savcı Kadir Küçüköner'in Yakın Doğu Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nden 2013 yılında mezun olduğu öğrenildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.