SON DAKİKA
Hava Durumu

Alinur Aktaş tebrikleri topluca kabul etti

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, "Görevimin sorumluluğunun bilincindeyim. Allah meşakkatli bir işi bana nasip etti. Hiçbir zaman yüksünmeyeceğiz." dedi.

Haber Giriş Tarihi: 18.11.2017 22:31
Haber Güncellenme Tarihi: 18.11.2017 22:31
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursaport.com
Alinur Aktaş tebrikleri topluca kabul etti

Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi'nde muhtarlar, sivil toplum kuruluşları, spor kulüpleri, dernek ve kurum temsilcileriyle bir araya gelen Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, yeni görevi için tebrikleri kabul etti. 

Aktaş, burada yaptığı konuşmada, eski belediye başkanı Recep Altepe'ye teşekkür etti. Aktaş, "Görevimin sorumluluğunun bilincindeyim. Allah meşakkatli bir işi bana nasip etti. Hiçbir zaman yüksünmeyeceğiz." dedi.

"Dün il belediye ve büyükşehir belediye başkanları olarak Sayın Cumhurbaşkanımız ile görüştük. Bugün de buradayız. Çok çok teşekkür ediyorum, iyi ki varsınız, iyi ki buralara geldiniz." diyen Aktaş, şöyle konuştu:

"Biz 17 ayların, 27 ayların, seçimlerin hesabını yapmadan, işimizi layıkıyla yapıp, bu gemiyi kıyıya yanaştıralım istiyoruz. 2 milyon 900 bin küsur nüfuslu Bursa'da benden daha iyiler de muhakkak vardır. Bu göreve layık görüldüm ama biliyorum ki yalnız değilim. Bu memleket ne sıkıntılar yaşadı. En son 15 Temmuz darbe kalkışmasını yaşadık, sağcısıyla solcusuyla, A partisiyle B partisiyle, herkes sokaklara çıktı, kimisi nöbet tuttu, kimisi dua etti. Bu ülkenin birlik ve beraberliği bekası için. Bizi Alevi, Sünni diye bölemeyecekler, Kürt Türk diye bölemeyecekler. Bu salona girdiğimden beri tüm bu renkleri gördüm. Emin olun ki daha yaşanabilir Bursa için gecemizi gündüzümüze katıp canla başla çalışacağız."

Büyükşehir Belediyesi başkanlığının çok onurlu bir makam olduğunu belirten Aktaş, "Görevimin sorumluluğunun bilincindeyim. Allah meşakkatli bir işi bana nasip etti. Hiçbir zaman yüksünmeyeceğiz, bazen yorulduğumuzu hissedebilirsiniz ama bu Alinur kardeşiniz, kimine yoldaşlık kimine kardeşlik yapacaktır. Bu kardeşiniz de bu kadrolar da canla başla çalışacak. Bu nöbet bizde, bu emaneti en zirveye çıkarmak durumundayız. Birlik ve beraberliğimiz daim olsun." ifadelerini kullandı.

Program öncesi bir duyuru yapan Aktaş, kurum ve kuruluşlardan, çelenk ve çiçek gönderilmesi yerine Bursa Orman Bölge Müdürlüğü hesabına fidan dikilmesi için bağış yapılmasını istedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.