SON DAKİKA
Hava Durumu

Alinur Aktaş'tan Bursa'da bayram ziyaretleri

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Ramazan Bayramı'nda gerçekleştirilen bayramlaşma programlarına katılarak; birlik, beraberlik, huzur ve dayanışma mesajları verdi.

Haber Giriş Tarihi: 05.06.2019 16:18
Haber Güncellenme Tarihi: 05.06.2019 16:18
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursaport.com
Alinur Aktaş'tan Bursa'da bayram ziyaretleri

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Ramazan Bayramı'nın ikinci gününde Rumeli Dernekleri Federasyonu (RUDEF) ve MÜSİAD ile BESOB'un bayramlaşma programlarına katıldı.

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Kültürpark'ta önce MÜSİAD dernek binasındaki bayramlaşma programına, ardından Göl Bahçe'de gerçekleştirilen Rumeli Dernekleri Federasyonu (RUDEF) bayramlaşmasında vatandaşlarla bir araya geldi. Ramazan'ın Bursa'da huzurlu bir atmosferde yaşandığına değinen Aktaş, farklı coğrafyalarda ve Balkanlarda iftarlar yapıldığını hatırlattı.

Aktaş, vatandaşların Ramazan Bayramı'nı tebrik ederek, "Ramazan ayını tüm güzellikleriyle geride bıraktık. İftar ve sahur sofraları, erzak dağıtımları yapıldı. Bayramlar, dostların kucaklaştığı, keyifli sohbetlerin yapıldığı en nadide günlerdendir. Ramazan Bayramı da birliğimizin, beraberliğimizin ve dayanışmanın pekişmesine, huzurun ve barışın artmasına vesile olsun" diye konuştu.

Aktaş, Bursa için çalışmanın önemine değinerek, "Daha güzel günleri hep beraber yaşayacağız. Samimiyetle çalışalım, gayret edelim. Allah birlik ve beraberliğimizi bozmasın" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.