SON DAKİKA
Hava Durumu

Alinur Aktaş: Stadyumu yanlış yere yaptık

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı ve Ak Parti adayı Alinur Aktaş, yeni stadyumun yanlış yere yapıldığını belirterek, "Biz yaptığı yanlışları da kabul edecek kadar erdemliyiz. Bunu düzeltmek de bizim elimizde" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 22.02.2019 15:30
Haber Güncellenme Tarihi: 22.02.2019 15:30
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursaport.com
Alinur Aktaş: Stadyumu yanlış yere yaptık

AK Parti Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Alinur Aktaş, seçim çalışmaları kapsamında Gemlik Balık Pazarı'nda vatandaşlarla bir araya geldi. Bugüne kadar yaptıkları çalışmalarla seçim sonrası hayata geçirecekleri projeleri anlatan Aktaş , MHP Gemlik İlçe Başkanlığını da ziyaret etti.

"Bu seçim biraz farklı bir seçim. Sonuçları itibariyle ülkenin beka meselesinin olabileceği bir seçim." diyen Başkan Aktaş, "Zor bir coğrafyadayız. Coğrafya bir ülkenin kaderidir, etraf ateş çemberi. Tarih boyunca Anadolu topraklarında çok normal şeyler seyretmedik. Bundan sonra da normal şeyler seyretmeyeceğimiz kaçınılmaz bir gerçek." dedi.

Bursa'da görevde olduğu 15 ayda, akıllı kavşak düzenlemeleri ile trafik akışını kolaylaştırma çalışmaları ile ulaşımda ve suda indirim yaptıklarını hatırlatan Aktaş, en fazla göç veren dağ ilçelerinin kaderini değiştirecek adımları şimdiden atmaya başladıklarını kaydetti.

"Biz yaptığı yanlışları da kabul edecek kadar erdemliyiz" diyen Aktaş, "Evet stadyumu yanlış yere yaptık. Bunu düzeltmek de bizim elimizde. Türkiye'de güzel işler oldu. Gemlik, Orhangazi, Mudanya, Mustafakemalpaşa, Karacabey, İnegöl ve 6 bin 500 nüfuslu Büyükorhan'da da hastane yaptık. Daha da yapılacak. Ciddi engeller ve takozlar konulmak istenmesine rağmen bu işler yapıldı" ifadelerini kullandı.

Alinur Aktaş , MHP Gemlik İlçe Başkanlığını da ziyaret etti

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.