SON DAKİKA
Hava Durumu

Alinur Aktaş: Linç kampanyası başlatıldı

Bursa Büyükşehir Belediye Meclisi'nde 30 Ağustos Zafer Bayramı'nda toplu ulaşımın ücretsiz olmasına yönelik tartışmalar sırasında kullandığı ifadeler nedeniyle tepki çeken Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Meclis oturumundaki konuşmasının sadece bir kısmı paylaşılarak kendisine ve partisine karşı linç kampanyası başlatıldığını ileri sürdü.

Haber Giriş Tarihi: 21.07.2019 23:53
Haber Güncellenme Tarihi: 21.07.2019 23:53
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursaport.com
Alinur Aktaş: Linç kampanyası başlatıldı

Bursa Büyükşehir Belediye Meclisi'nde 30 Ağustos Zafer Bayramı'na ilişkin kullandığı ifadelere yönelik tepkiler üzerine sosyal medya hesabı Twitter'dan bir açıklama yapan Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Belediye Meclisi'ndeki konuşmasının bir kısmı paylaşılarak kendisi ve partisine karşı bir linç kampanyası başlatıldığını ileri sürdü.

Meclis oturumundaki konuşmasının tamamı yerine bir kısmının maksatlı olarak kesilip paylaşıldığını ifade eden Aktaş, algı operasyonu yapıldığını ileri sürdü.

Aktaş'ın Meclisteki konuşmasının ikinci bölümünü de paylaştığı açıklama şöyle:

AKP Bursa Milletvekili ve TBMM İnsan Hakları Komisyonu Başkanı Hakan Çavuşoğlu da, Alinur Aktaş'a yönelik tepkilere sosyal medya hesabı Twitter'dan yanıt verdi.

Çavuşoğlu'nun paylaşımları şöyle:

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.