SON DAKİKA
Hava Durumu

Alinur Aktaş, eski personeliyle vedalaştı

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, İnegöl Belediyesini ziyaret ederek 13,5 yıl başkanlık yaptığı belediye personeliyle vedalaştı. 

Haber Giriş Tarihi: 20.11.2017 22:06
Haber Güncellenme Tarihi: 20.11.2017 22:06
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursaport.com
Alinur Aktaş, eski personeliyle vedalaştı

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, 13,5 yıl Başkanlık yaptığı İnegöl Belediyesi'ni ziyaret ederek çalışanlarla vedalaşıp helallik istedi.

Aktaş, İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban'ın da katıldığı veda ziyaretlerine şantiyeyle başladı.

Burada Fen İşleri, Temizlik İşleri, Park Bahçeler Müdürlüğü personeliyle görüşen Aktaş, İnegöl'ün geldiği noktada tüm bu kadronun emeğinin olduğunu söyledi.

Aktaş, burada yaptığı konuşmada, 13,5 yıllık İnegöl Belediye Başkanlığı sürecinde hizmetleri tek başına yapmadığını dile getirdi. 

Görevi süresince iyi niyetle, samimiyetle eldeki imkanlar dahilinde hep en iyisini yapmaya çalıştığını belirten Aktaş, şunları kaydetti:

"2004 yılında başkanlığa başladığım günü hatırlıyorum; nihayetinde bu işin okulu yok. Sahada öğreniyorsunuz. 2004 yılında kendi işimizi yaparken böyle bir şey karşımıza çıktı. 13,5 yıllık süreç zarfında güzel şeyler yapmaya çalıştık. Eksiklerimiz, aksaklıklarımız yok mu? Muhakkak var ama Allah biliyor asla art niyetle, kötü niyetle yanlış bir işin içinde olmadık. Ekibimizi de bu yönde motive ettik. Nihayetinde geldiğimiz noktada bugün hem kanunun karşısında hem de vicdan mahkemesinde gönlüm çok rahat. Ben tüm çalışan işçi ve memur arkadaşlarımızdan, daire müdürü arkadaşlarımızdan haklarını helal etmelerini istiyorum."

Şantiyede yaptığı konuşma sonrası tüm personelle tek tek görüşen Aktaş, ardından Belediye Ek Hizmet Binasını ziyaret etti.

Meclis salonunda belediyenin farklı noktalarda hizmet veren personeliyle görüşen Aktaş, binadaki birimleri de ziyaret edip tüm personelle görüştü.

Aktaş'ın son durağı ise İnegöl Belediyesi merkez binası oldu. Burada da personelle görüşen Aktaş, helallik isteyip personelle vedalaştı.

İnegöl Belediyesi Basın Halkla İlişkiler Müdürlüğü personeli, veda ziyareti sırasında Aktaş'a üzerinde ailesinin ve personelin Aktaş'la birlikte olan fotoğrafının yer aldığı tablo hediye etti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.