SON DAKİKA
Hava Durumu

Ali Babacan'dan Bahçeli'yi kızdıracak çıkış

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, RTÜK'e çağrıda bulunarak MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin konuşmaları için 18 yaş sınırı getirilmesi önerisinde bulundu!

Haber Giriş Tarihi: 25.11.2020 19:52
Haber Güncellenme Tarihi: 25.11.2020 19:52
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursaport.com
Ali Babacan'dan Bahçeli'yi kızdıracak çıkış

Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, partisinin Çanakkale İl Kongresi'nde konuştu.

İktidara yönelik eleştirilerde bulunan Babacan, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin son dönemdeki çıkışlarına işaret ederek, şunları söyledi:

"Seçimlerde vatandaş oy verdi, bir cumhurbaşkanı seçti. Seçilen cumhurbaşkanı tuttu, yüzde 10 oy almış bir genel başkana memleketi teslim etti. Milli irade dediğiniz şey, yüzde 10 oy almış bir genel başkanın devleti esir alması mı?

Küçük ortak, ne kadar siyasetçi varsa hepsine bağırarak fırça çekiyor. İktidar partisindenmiş, muhalefettenmiş hiç fark etmiyor. Çok bağırıyorsunuz. Bağırmayın diye önünüze mikrofon koyuyorlar. Bu ülkenin sizin yüzünüzden dünya kadar sorunu var."

RTÜK'E BAHÇELİ ÇAĞRISI

MHP lideri Bahçeli'yle ilgili RTÜK'e de bir "çağrı" yapan Babacan, "Pandemi döneminde çocuklarımız evlerde. Onların edep ve ahlâkını bozacak hakaretlerin yayınlanması çok yanlış. Evde bağırış çağırış dinlemelerini istemiyoruz. Küçük ortağın yayınlarına 18 yaş sınırı konulsun lütfen." ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.