SON DAKİKA
Hava Durumu

Aktaş'ın 'karla mücadele' paylaşımına tepki

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, kar yağışıyla birlikte ilçelerde karla mücadele çalışmalarına ilişkin paylaşımda bulundu. Aktaş'ın Yıldırım ve Mudanya ilçelerinden bahsetmediği paylaşımına Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, "Mudanya Belediyesi olarak karla mücadele ederken, sahada da gözlerimiz Bursa Büyükşehir Belediyesi araç ve personelini aradı." diyerek tepki gösterdi.

Haber Giriş Tarihi: 18.01.2021 17:26
Haber Güncellenme Tarihi: 18.01.2021 17:26
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursaport.com
Aktaş'ın 'karla mücadele' paylaşımına tepki

Bursa Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığı ekipleri, kar yağışıyla birlikte ilçelerde karla mücadele çalışmalarını sürdürüyor. Ulaşım Daire Başkanlığı Yol İşleri Şube Müdürlüğü, toplam 154 araç ve 480 personelle karla mücadele çalışmalarına başladı. Çalışmalar kapsamında Büyükorhan'da 35, Orhaneli'de 57, Harmancık'ta 29, Karacabey'de 16, Mustafakemalpaşa'da 57, İznik'te 4, İnegöl'de 63, Yenişehir'de 36, Orhangazi'de 6, Osmangazi'de 17, Nilüfer'de 13, Gürsu'da 4, Kestel'de 17, Gemlik'te 3 ve Keles'te 36 mahallenin yolu kardan temizlendi. Halen kapalı olan 56 mahalle yolunun ulaşıma açılması için çalışmalar devam ediyor.

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, sosyal medya hesabından, karla mücadelede belediyenin çalışmalarına ilişkin paylaşımda bulundu. "Hafta sonunda karla mücadele için canla başla" paylaşımında Alinur Aktaş, "Hafta sonunda 154 araç ve 480 personelle sahadaydık. Karla mücadele için canla başla çalıştık." dedi.

Aktaş'ın paylaşımında çalışmaların 15 ilçede olması, Yıldırım ve Mudanya ilçelerinin olmaması dikkati çekti. Aktaş'ın paylaşımına gelen yorumlar ise bazı yerlerde sorunların çözülmediğini ortaya çıkardı. Yorumlardan bazısı şöyle: "Çekirge Mahallesi, Eskicioğlu Sokak rampası ve Ülkü Sokak merdivenler dahil buz. Çok tehlikeli tuzlama yapılmasını rica ediyoruz", "Bir de Mudanya diye bir ilçe var, halen Bursa'da mı o? Yoksa İstanbul'a mı bağlandı?", "Başkanım Çalı /Yaylacık yolu kimin sorumluluk alanında? Bu sabah buz pistinden halliceydi...", "Lütfen Çalı Mahallesine de müdahale edin. Park alanlarımız yok. Çalı İlköğretim Okuluna da sahip çıkın. Ayrıca Çalı Mahallesine giren ana caddemizin asfalt yapısı çok berbat. Lütfen buralara da müdahale edin."

Aktaş'ın paylaşımına tepki gösteren Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, Twitter hesabından, "Aşağıdaki görselde olduğu gibi; Mudanya Belediyesi olarak karla mücadele ederken, sahada da gözlerimiz Bursa Büyükşehir Belediyesi araç ve personelini aradı." paylaşımında bulundu. 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.