SON DAKİKA
Hava Durumu

Akşener, kendisini Gülen'le görüştüren ismi açıkladı

İYİ Parti Genel Başkanı ve cumhurbaşkanı adayı Meral Akşener, 1997 yılında FETÖ lideri Fethullah Gülen ile görüşmesine aracı olan ismi açıkladı.

Haber Giriş Tarihi: 12.06.2018 13:30
Haber Güncellenme Tarihi: 12.06.2018 13:30
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursaport.com
Akşener, kendisini Gülen'le görüştüren ismi açıkladı

İYİ Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı adayı Meral Akşener, Oğuzhan Uğur ve ekibinin hazırlayıp sunduğu Youtube kanalı Babala TV'ye konuk oldu. Akşener, 1997 yılında FETÖ lideri Fethullah Gülen ile görüşmesine aracı olan ismi açıkladı.

24 Haziran seçimlerinden sonra ikinci tura kalınmasını değerlendiren Akşener, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ikinci tura Muharrem İnce'yi bıraktırıp 'Cehape' söylemini gündeme getirerek iki tarafı da konsülte edeceğini söyledi. İkinci tura kendisinin kalması halinde Akşener, "Tayyip Bey bana FETÖ'cülüğüm dışında ne diyecek? FETÖ'cülük içinde ben diyorum ki 'ispatlamazsanız, şerefsizsiniz.' İki buçuk senedir şerefsiz geziyorlar." ifadelerini kullandı.

"Sen baston korkuluğu musun?"

Başbakan Yıldırım'ın 'buna FETÖ talimat verdi' sözlerini hatırlatan Akşener, "Sen baston korkuluğu musun? Gereğini yap, kardeşim. Gel tutukla. Ama yapamaz." dedi. Akşener, sağ partiler arasında FETÖ ile "merhaba" düzeyinde de olsa herkesin bağlantısı olduğunu aktararak, "Alacak, verecek olmamış bu cenahtaki tek politikacı benim, merkez solu kastetmiyorum. Fethullah Gülen denen kişiye 97 sırasında görüştüm. Kim görüştürdü? MHP Genel Başkan Yardımcısı Celal Adan görüştürdü. Bana FETÖ'cü diyorlar FETÖ'cüler yanlarında. Damatlar kaçak. Ne oldu?" ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.