SON DAKİKA
Hava Durumu

Akşener iki hafta sonra yeniden Bursa'da

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, 31 Mart yerel seçimler kapsamında Bursa'da çeşitli ziyaretlerde bulundu. Akşener, "Türkiye'de nohut üretimi bitti. Şimdi çok korkuyorum, Tunus'tan, Afrin'den zeytin ve zeytinyağı geliyor. Onun için 5 liraya mal ettiğiniz zeytini 2,5 liraya alan yok" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 18.03.2019 16:59
Haber Güncellenme Tarihi: 18.03.2019 16:59
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursaport.com
Akşener iki hafta sonra yeniden Bursa'da

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, "Türkiye'de nohut üretimi bitti. Şimdi çok korkuyorum, Tunus'tan, Afrin'den zeytin ve zeytinyağı geliyor. Onun için 5 liraya mal ettiğiniz zeytini 2,5 liraya alan yok." dedi.

Bursa'nın Karacabey ilçesinde, Cumhuriyet Alanı'nda toplanan vatandaşlara seslenen Akşener, Türkiye'nin 31 Mart'ta yerel seçime gideceğini hatırlatarak, kimsenin gönlünün kırılmasını istemediklerini söyledi.

Ekonominin iyiye gitmediğini belirten Akşener, "İşsiz gençler ortada. Her ailede iki işsiz genç var. İl il, ilçe ilçe geziyorum. İnsanlar bana 'açım' diye bağırıyor. Ekonomiyi konuşmaya devam edeceğiz." değerlendirmesinde bulundu.

Akşener, konuşmasının ardından Millet İttifakı'nın CHP Bursa Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mustafa Bozbey ve İYİ Parti Karacabey Belediye Başkan adayı Ayhan Tayfur ile vatandaşları selamladı.

"Seçmeni terörist olarak görüyorsun. Bu nasıl anlayış?"

Daha sonra Orhangazi ilçesine geçen Akşener, Cumhuriyet Meydanı'nda vatandaşlara hitap etti.

Orhangazili seçmenlere Mustafa Bozbey ve Millet İttifakı'nın İYİ Parti Orhangazi Belediye Başkan adayı İsmail Yılmaz'ı tanıtarak destek isteyen Akşener, Türkiye'de açlık sorunu olduğunu ifade etti.

Akşener, tarımın ihmal edildiğini söyleyerek, "Türkiye'de nohut üretimi bitti. Şimdi çok korkuyorum, Tunus'tan, Afrin'den zeytin ve zeytinyağı geliyor. Onun için 5 liraya mal ettiğiniz zeytini 2,5 liraya alan yok." ifadelerini kullandı.

Güzel bir seçim kampanyası yürütmeyi temenni ettiklerini belirten Akşener, "Güzel güzel bir kampanya yürütülsün, bizler gelelim oy isteyelim. Elbette tercih edenlere saygı duyalım. Cumhur İttifakı'nın içinde yer alan Milliyetçi Hareket Partisi seçmeni ve AK Parti seçmenini biz kardeşimiz canımız, kanımız görüyoruz. Sen bizim seçmenimizi ve bizleri, illet, zillet ve terörist olarak görüyorsun. Bu nasıl bir anlayıştır?" diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.