SON DAKİKA
Hava Durumu

AKP'nin İstanbul adayı Binali Yıldırım oldu

AKP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı adayı TBMM Başkanı Binali Yıldırım oldu. Binali Yıldırım'ın, adının resmen İstanbul Büyükşehir Belediyesi adaylığı için açıklanmasının ardından istifa tartışmaları tekrar gündeme geldi.

Haber Giriş Tarihi: 29.12.2018 16:58
Haber Güncellenme Tarihi: 29.12.2018 16:58
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursaport.com
AKP'nin İstanbul adayı Binali Yıldırım oldu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan AKP'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı adayının Binali Yıldırım olduğunu açıkladı. AKP, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı adayını hazırlanan bir tanıtım filmiyle duyurdu. Tanıtım filminin gösterimi sırasında Binali Yıldırım gözyaşlarını tutamadı.

Erdoğan, "En güzide, kıdemli, tecrübeli, pratik ve icraatçi isim aday oldu. İstanbul buna layık" dedi.

Binali Yıldırım, Sinan Erdem Spor Salonu'ndaki tanıtım toplantısında adaylığının açıklanmasının ardından konuştu. Yıldırım, "İstanbul'a hizmet biter mi? İstanbulluya hizmet biter mi? Bitmez. Benim bu şehre, bu güzel şehre daha fazla hizmet borcum var." dedi. 

Binali Yıldırım, "Gazi Meclis'te her partiden, her siyasi görüşten. Ben hepsinin başkanı oldum. Burada da her İstanbullu'nun başkanı olacağım." diye konuştu.

Binali Yıldırım'ın, adının resmen İstanbul Büyükşehir Belediyesi adaylığı için açıklanmasının ardından Meclis Başkanşığından istifa tartışmaları tekrar gündeme geldi.  

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.