SON DAKİKA
Hava Durumu

AKP'li Sofuoğlu'ndan sanatçılara hakaret

AKP Sakarya Milletvekili Kenan Sofuoğlu, Ekrem İmamoğlu'na destek veren sanatçılara hakaret etti. Sofuoğlu, paylaşımında "'Fırsatı yakaladık hadi Ak Parti'yi ve Recep Tayyip Erdoğan'ı indirelim' diye birlik olan milyonlarca seveni olan yediği kabı pisleyen ünlü nankörlersiniz" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 10.05.2019 11:16
Haber Güncellenme Tarihi: 10.05.2019 11:16
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursaport.com
AKP'li Sofuoğlu'ndan sanatçılara hakaret

AKP Sakarya Milletvekili Kenan Sofuoğlu, Ekrem İmamoğlu'na 'Her şey çok güzel olacak' etiketiyle destek veren sanatçılara hakaret etti.

AKP'li Sofuoğlu, paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

"Yazıklar olsun nankörler! Bu ülkeyi yaklaşık yirmi yıldır yöneten Recep Tayyip Erdoğan sayesinde her biriniz milyonersiniz, lüks hayatınız, milyonlarca takipçiniz var .İstanbul'a yapılan hizmetleri bizlerden çok sizler kullaniyorsunuz. Ekrem İmamoğlu'na sözüm yok ama 'Fırsatı yakaladık hadi Ak Parti'yi ve Recep Tayyip Erdoğan'ı indirelim' diye birlik olan milyonlarca seveni olan yediği kabı pisleyen ünlü nankörlersiniz. Diyeceksiniz ki; 'Sen kimsin?' Motorcunun biriyim ama nankör değilim. Ülkesine sınıf atlatan liderine sadık bir vatandaşım. (Bu arada siyasetçi falan değilim)"

Sofuoğlu'nun işte o paylaşımı:

AKP Sakarya Milletvekili Kenan Sofuoğlu'nun İngilizce olarak bastırdığı kartvizitte kendini "senatör" olarak tanıttığı ortaya çıkmıştı. Sofuoğlu, 'Emir erlerim' mesajıyla yaptığı paylaşım ve 'Senatör' yazılı kartviziti ile tepki çekmişti. 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.