SON DAKİKA
Hava Durumu

AKP Bursa İl Başkanı belli oldu

AKP Bursa İl Başkanlığı'na kimin atanacağına ilişkin uzun süredir devam eden tartışmalar noktalandı. AKP Bursa İl Başkanlığı'ndan istifa eden Cemalettin Torun'un yerine Ayhan Salman'ı(solda) atandı.

Haber Giriş Tarihi: 24.08.2017 01:51
Haber Güncellenme Tarihi: 24.08.2017 01:51
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursaport.com
AKP Bursa İl Başkanı belli oldu

Adalet ve Kalkınma Partisi'nde(AKP) uzun süredir devam eden Bursa İl Başkanlığı tartışması son buldu. AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, Cemalettin Torun'un istifasının ardından, eski il yöneticilerinden İnegöllü iş adamı Ayhan Salman'ı Bursa İl Başkanlığı'na atadı.

Yaklaşık üç hafta önce Cemalettin Torun'un istifasıyla boşalan AKP İl Başkanlığı için aralarında Önder Matlı, Mustafa Esgin ve Sedat Yalçın'ın da olduğu çok sayıda isim ortaya atılmıştı.

Ayhan Salman, 7 Haziran 2015 Seçimleri'nden AKP'den milletvekili aday adaylığı başvurusu yapmış ancak aday gösterilmemişti.

Ayhan Salman kimdir?

1969 İnegöl doğumlu olan Ayhan Salman, 1988'de boya ticareti alanında faaliyet gösteren aile işletmesini devralarak ticaret hayatına başladı.

1995 yılında Hadim Şirketler Grubunun ilk şirketi olan Hadim Boya A.Ş'yi kurarak ticaret hayatını sürdüren Salman, 1999 yılında da Hadim Alışveriş Merkezleri Ticaret A.Ş'yi kurdu.

Sedat Yalçın'ın AKP İl Başkanlığı döneminde İl Yönetimi'nde yer alan Salman evli ve 3 çocuk babası.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.