SON DAKİKA
Hava Durumu

AK Parti Mudanya Adayı Ünal esnaf turunda

Cumhur İttifakı'nın Ak Parti Mudanya Belediye Başkan Adayı Ahmet Murat Ünal, "Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a, MHP lideri Devlet Bahçeli'ye Mudanya'nın emin ellerde olduğunun müjdesini 31 Mart tarihinde vereceğiz." dedi.

Haber Giriş Tarihi: 01.03.2019 17:33
Haber Güncellenme Tarihi: 01.03.2019 17:33
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursaport.com
AK Parti Mudanya Adayı Ünal esnaf turunda

TBMM İnsan Haklarını İnceleme Komisyonu Başkanı ve AK Parti Bursa Milletvekili Hakan Çavuşoğlu, AK Parti İl Başkanı Ayhan Salman, İlçe Başkanı İnci Söğütlü ve beraberindeki heyet Cumhur İttifakı'nın Ak Parti Mudanya Belediye Başkan Adayı Ahmet Murat Ünal ile birlikte Mudanya'da bir dizi ziyaretlerde bulundu.

Heyetin ilk ziyareti, MHP Mudanya İlçe Başkanlığı oldu. MHP Mudanya İlçe başkanlığı ziyaretinin ardından Cumhur İttifakı üyeleri, MHP Mudanya İlçe Başkanı Selçuk Yılmaz'ın da katılımıyla esnaf ve mahalle ziyaretlerini sürdürdü.

Uzun süredir sahada olduklarını ve ciddi mesafe aldıklarını söyleyen Ahmet Murat Ünal, ilçenin sorunlarını bildiklerini Mudanya halkının artık değişime ihtiyaç duyduğunu savundu. Ünal, "Mudanya'nın bir değişime ihtiyaç olduğunu vatandaşlarımız da çok net olarak ifade ediyor. CHP ve diğer partilere oy vermiş çok yoğun bir kitle Mudanya'nın geleceğinin bizimle ve MHP ile daha iyi olacağına inanıyor. İnşallah Allah bizleri mahcup etmez. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a, MHP Lideri Devlet Bahçeli'ye Mudanya'nın emin ellerde olduğunun müjdesini 31 Mart tarihinde vereceğiz" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.