SON DAKİKA
Hava Durumu

Ahmet Kırmızı Koleji'nin YKS başarısı

Ahmet Kırmızı Koleji, bu yıl da Yükseköğretim Kurumları Sınavı'nda (YKS) yüksek başarı oranıyla birçok öğrencisini üniversitelere uğurladı.

Haber Giriş Tarihi: 07.09.2018 00:55
Haber Güncellenme Tarihi: 07.09.2018 00:55
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursaport.com
Ahmet Kırmızı Koleji'nin YKS başarısı

İyi bir eğitim altyapısı ve deneyimli eğitim kadrosuyla başarıyı her yıl artırarak devam ettiklerini ve bundan da gurur duyduklarını söyleyen Ahmet Kırmızı Koleji Kurucu Temsilcisi Muhammed Kaplan, açıklanan 2018 YKS sonuçlarının da bu başarılarını teyit etmesinden mutlu olduklarını dile getirdi.

Öğrencilerinden 14'ünün sağlık bilimleri, 9'unun hukuk ve siyaset, 58'inin mühendislik ve mimarlık, 10'unun psikoloji/PDR, 21'inin fen- edebiyat ve 19'unun da iktisadi ve idari bilimler fakültelerini kazandıklarını belirten Kaplan, öğrencilerinin başarısında "disiplin ve planlı çalışmanın" büyük bir öneme sahip olduğunu vurguladı. Başarılarında "nitelikli ve deneyimli" öğretmen kadrosuna dikkat çeken Kaplan, "Bizim kurum olarak en çok önem verdiğimiz konulardan birisi eğitim kadromuzun niteliği ve istikrarı. İyi bir teknik altyapının yanı sıra eğitim temel unsuru öğretmendir." dedi.

Eğitimde Bursa'nın başarılı eğitim kurumlarından birisi olmalarının altında yatan temel faktörün "gelişimi ve değişimi" kendilerine ilke edinmeleri olduğunu aktaran Muhammed Kaplan, şöyle devam etti:

"Ahmet Kırmızı Eğitim Kurumları olarak, uyguladığımız uluslararası eğitim anlayışıyla bilgiye ulaşmayı bilen, teknolojiyi araç olarak kullanan, kendini sürekli geliştiren ve en önemlisi iletişim kurabilen 'dünya insanı' gençler yetiştiriyoruz. Onların hayattan kopmadan yetiştiklerinin göstergesi, akademik başarılarının yanı sıra spor, müzik ve sanat alanlarında da gösterdikleri başarılardır.

Bugün, Atatürk'ün gösterdiği hedefler doğrultusunda eğitim ve öğretimi çağdaş bir altyapıyla evrensel standartlarda yürütmenin, yetiştirdiğimiz öğrencilerin ulusal ve uluslararası alanlarda gösterdikleri başarıların ve ülkemizde örnek gösterilen kurumlar arasında yer almanın haklı gururunu yaşıyoruz. Ulusal ve evrensel değerleri kucaklayan, ülkemizin yüzünü aydınlık ufuklara çeviren başarılı gençler yetiştirmeye devam edeceğiz."
 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.