SON DAKİKA
Hava Durumu

Adele rap yaptı, milyonlar izledi

Adele "The Late Late Show with James Corden" programına konuk oldu. Eğlenceli bir sohbete sahne olan programın bir bölümünde Adele'in rap yapması hayranlarını şaşırttı.

Haber Giriş Tarihi: 16.01.2016 11:20
Haber Güncellenme Tarihi: 16.01.2016 11:20
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursaport.com
Adele rap yaptı, milyonlar izledi

The Late Late Show with James Corden'ın klasikleşmiş bölümlerinden biri olan "Carpool Karaoke"nin son konuğu İngiliz şarkıcı Adele oldu.

Adele ve Corden birlikte Adele'in şarkılarını söyledi. Ancak Corden Adele'e "bazı hayranların şaşırabilir ama duyduğum kadarıyla sen tam bir rapçiymişsin" deyince, Adele eğlenceli bir rap performansı yaptı. (Adele'in rap performansı videonun 10'uncu dakikasının 30'uncu saniyesinde başlıyor) 

Youtube'da yayınlanan yaklaşık 15 dakikalık programın videosu, 3 günde 28 milyondan fazla izlendi. Videoda Adele sadece rap yapmıyor aynı zamanda bir zamanların efsanevi kız pop grubu Spice Girls'ün "Wannabe" adlı parçasını da seslendiriyor.

"Carpool Karaoke", James Corden'ın otomobil kullanırken, yolcu koltuğundaki ünlü konuklarıyla sohbet edip şarkı söylediği bir format. Corden'ın programına Adele'den önce Justin Bieber, Stevie Wonder, Iggy Azalea gibi pek çok ünlü isim katılmıştı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.