SON DAKİKA
Hava Durumu

Acemler'de trafik biraz daha rahatlayacak

Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin, Acemler Kavşağı'nın yükünü hafifletmek için projelendirdiği, İzmir ve Mudanya yönlerinden gelen araçların Acemler Kavşağı'nı kullanmadan Hayran Caddesi, Bursa Ali Osman Sönmez Hastanesi ve Hüdavendigar Mahallesi istikametine gitmelerine imkan sağlayacak köprü ve bağlantı yollarındaki çalışmalar tamamlanma aşamasına geldi.

Haber Giriş Tarihi: 18.09.2020 11:05
Haber Güncellenme Tarihi: 18.09.2020 11:05
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursaport.com
Acemler'de trafik biraz daha rahatlayacak

İzmir yolu ve Mudanya istikametinden gelen araçların Acemler Kavşağı'nda oluşturduğu yükü azaltmak için Mudanya Kavşağı'nda projelendirilen ve her iki yönden gelen araçların da Acemler'e gelmeden Hayran Caddesi, Bursa Ali Osman Sönmez Hastanesi ve Hüdavendigar Mahallesi yönüne gitmelerine imkan sağlayacak köprü ve bağlantı yollarındaki çalışmalarda sona gelindi.

İzmir ve Mudanya istikametinden gelip, Dikkaldırım ve Hüdavendigar Mahallerine gidecek tüm araçlar, başka alternatif olmadığı için Acemler veya Orhaneli Kavşaklarını kullanmak zorunda kalıyordu.

Acemler'deki trafik yoğunluğunu ortadan kaldırmak için çalışmalarını sürdüren Büyükşehir Belediyesi, Ali Osman Sönmez Hastanesi karşısındaki alana otobüs ve özel araçlar için otopark kazandırıyor. Ali Osman Sönmez Hastanesi karşısı ve Hayran Caddesi yolu üzerine yaklaşık 15 bin 450 metrekare alana kurulan şehir içi otobüs ve araç otopark alanı çalışmaları hızla devam ediyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.