SON DAKİKA
Hava Durumu

'31 Mart akşamına ilişkin bir endişemiz yok'

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, "Adaylarımızın 31 Mart akşamı ipi göğüsleyeceklerine ilişkin bir endişemiz yok ancak arzumuz bu ipi en üst noktada göğüslemeleri." dedi.

Haber Giriş Tarihi: 04.02.2019 00:53
Haber Güncellenme Tarihi: 04.02.2019 00:53
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursaport.com
'31 Mart akşamına ilişkin bir endişemiz yok'

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Kahramankazan Yozgatlılar Derneği'nce düzenlenen Arabaşı Programı'nda yaptığı konuşmada, birlik ve beraberlik için 15 Temmuz'da mücadele verdikleri Kahramankazan'da bugün yine aynı ruh ve kararlılıkla bir arada olduklarını belirtti.

Başkentte yaşayan hemşehrileriyle bir araya gelmekten ayrıca mutluluk duyduğunu ifade eden Oktay, hayatı boyunca nerede olursa olsun hep Yozgatlılığıyla gurur duyduğunu söyledi.

Şehirlerin kalkınmasında en önemli aktörlerden birinin belediyeler olduğunu anlatan Fuat Oktay, 31 Mart yerel seçimlerinin Türkiye için büyük önem taşıdığını dile getirdi.

Oktay, kendisinden önce AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı Mehmet Özhaseki'nin projelerini anlattığını anımsattı.

Özhaseki'nin, herkesin hayatına değecek çok önemli, detaylı projeleri hayata geçireceğine inandığını aktaran Oktay, şunları kaydetti:

"Sayın Özhaseki'nin bakanlığı dönemindeki ve Kayseri'deki hizmetlerine, Sayın Cumhurbaşkanımızın belediyecilikte oluşturduğu modele ve gönül beleyeciliğine adadığı gönüle yakından şahidim. Ankara'daki bütün belediye başkan adaylarımıza, Cumhur İttifakı'nın adaylarına desteklerinizi istiyorum. Adaylarımızın 31 Mart akşamı ipi göğüsleyeceklerine ilişkin bir endişemiz yok ancak arzumuz bu ipi en üst noktada göğüslemeleri. Ankara'da da Yozgat'ta da yerel yönetimlere 'memleket işi gönül işi' diyen samimi bir anlayışın hakim olacağına yürekten inanıyorum. Hem arabaşının hem muhabbetin damaklarımızda kalan tadıyla, gönül sofralarımızda daima birlikte olmayı temenni ediyorum."

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.