SON DAKİKA
Hava Durumu

'15 Temmuz'dan bu yana 150 fabrika açıldı'

AKP'nin cumhurbaşkanı adayı Tayyip Erdoğan, işsizliğin arttığına ilişkin muhalefetten gelen eleştiriler konusunda, "15 Temmuz'dan bu yana, 4,5 katrilyon liralık bir yatırımla 150 fabrika hizmete girdi. Ey Muharrem, ey Kemal siz nerede geziyorsunuz? Hala uzaydasınız galiba, ama rüyada." dedi.

Haber Giriş Tarihi: 21.06.2018 21:02
Haber Güncellenme Tarihi: 21.06.2018 21:02
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursaport.com
'15 Temmuz'dan bu yana 150 fabrika açıldı'

AKP Genel Başkanı ve cumhurbaşkanı adayı Tayyip Erdoğan, partisinin Gaziantep Demokrasi Meydanı'nda düzenlediği mitingde halka seslendi. 

Erdoğan, "Birileri ne diyor? 'Çok işsizlik var'. Gaziantep işçi arıyor, gelip Gaziantep'e baksınlar. Organize Sanayi Bölgemizde sadece yeni başkanımızın döneminde, yani 15 Temmuz'dan bu yana, 4,5 katrilyon liralık bir yatırımla 150 fabrika hizmete girdi. Ey Muharrem, ey Kemal siz nerede geziyorsunuz? Hala uzaydasınız galiba, ama rüyada." diye konuştu.

"Şu ana kadar ülkelerine dönen Suriyelilerin sayısı 200 bini buldu." bilgisini paylaşan Erdoğan, "Afrin'deki temizliği bitirdiğimizde ve Münbiç'te Amerika ile vardığımız anlaşmanın diğer safhalarına geçtiğimizde buralara çok daha fazla sayıda Suriyelilerin döneceğini biliyorum. Seçimin hemen ardından ne diyordu Bay Muharrem? Hükümet, İran'la anlaştı mı? Amerika'yla anlaştı mı? Irak'la anlaştı mı? Bay Muharrem sen bu işlerden anlamazsın. Senin daha çok böyle oturup rahleitedrisimizden geçmen lazım." diye konuştu.

Erdoğan, CHP'lilere seslendi

Erdoğan, CHP'nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce'ye ilişkin son günlerde sosyal medyada yer alan bazı paylaşımları hatırlatarak, şunları kaydetti:

"Edebim müsaade etmez şeyler var ki bu insanlara Türkiye teslim edilir mi? Gençler bunu sosyal medyadan takip etmiştir, ediyordur ama benim edebim buna müsaade etmez. Bugün zaten gazetelerin bazılarında çok farklı şeyler de var. Bunlarda edep adap böyle bir şey de yok. Bunlara biz Türkiye'yi nasıl teslim ederiz?

O yüzden ben CHP'ye gönül veren kardeşlerime sesleniyorum. Her şeyden önce Türkiye'nin yönetimini biz ahlaki değerler noktasında ideal olanlara vermek durumundayız. Ahlaki noktada kendini ispat edemeyenlere benim bu ülkem teslim edilemez."

"Şimdi gözümüzü Amanoslara diktik"

"Şimdi gözümüzü nereye diktik biliyor musunuz, Amanoslara." diyen Erdoğan, şunları kaydetti:

"Amanoslar için bünyesinde 19 kilometre uzunluğunda 4 adet tünelin, bir adet viyadüğün, 4 adet köprünün olduğu dev bir proje hazırlıyoruz. Projemiz Amanos Dağları'nın batı cephesindeki Hatay-Dörtyol'dan başlayacak, Payas Çayı Vadisi'ni kullanarak Amanos Dağları'nı tünelle geçecek ve Hassa-Kırıkhan yoluna bağlanacak. Biz buyuz. Böylece, Gaziantep ile İskenderun Limanı arasındaki mesafeyi 85 kilometre kısaltıyoruz. Maliyeti 1,7 katrilyon lira olan Dörtyol-Hassa Yolu projesiyle bölgemizde yeni bir sanayi ve ticaret aksı oluşturmayı hedefliyoruz. Projenin bu taraftaki ucunda yer alan Polateli'ne de dev bir endüstri bölgesi kuruyoruz."

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.