SON DAKİKA
Hava Durumu

15 gündür kayıp manavın cesedi varilden çıktı

Bartın'da 15 gündür kayıp manav Şükrü Kesgin'in cesedi, bacakları kesik halde Bartın Irmağı'nda bir varilde bulundu. Olayla ilgili soruşturmada gözaltına alınan H.G ve S.A, Kesgin'in kendilerine cinsel sarkıntılık yaptığını iddia ettiler.

Haber Giriş Tarihi: 18.07.2018 15:13
Haber Güncellenme Tarihi: 18.07.2018 15:13
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursaport.com
15 gündür kayıp manavın cesedi varilden çıktı

Bartın'da sabah saatlerinde Bartın Irmağı'nda tekne turu yapan vatandaşlar, Orduyeri Köprüsü altında varilin içerisinde ceset gördü. Durumun polise ihbar edilmesinin ardından olay yerine gelen polis ekipleri, çevrede geniş güvenlik önlemi aldı. Ekipler, kötü kokuların yayıldığı varildeki cesedi sudan çıkarmak için tekneyle yanına gitti. Varil, yaklaşık 200 metre uzaklıktaki Yalı mevkiine getirildi, ardından kıyıda bulunan vince bağlanarak sudan çıkarıldı.

Olay yerine gelen Cumhuriyet savcısı ve polisin yaptığı incelemede, cesedin 15 gün önce kaybolan manav Şükrü Kesgin'e (35) ait olduğu tespit edildi. İncelemede, cesedin bacaklarının dizlerinin altından kesilmiş olduğu belirlendi. Cumhuriyet savcısının incelemesinin ardından ceset, Bartın Devlet Hastanesi'nin morguna kaldırıldı.

Şükrü Kesgin'in cesedinin Adli Tıp Kurumu'na gönderileceği belirtildi, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Olayla ilgili iki kişi gözaltında

Bartın'da Şükrü KEsgin'in bacaklarının kesilerek cesedinin varilin içerisine konulup ırmağa atılmasıyla ilgili olarak H.G. ve S.A. gözaltına alındı. Soruşturma başlatan polis ekipleri Kesgin'in en son H.G ve S.A ile görüldüğünü belirledi. 

Gözaltına alınan şahıslar, emniyetteki ifadelerinde, Şükrü Kesgin'in kendilerine cinsel yönden sarkıntılık yaptığını, bu yüzden Kesgin'i önce sopalayarak daha sonra bıçakla öldürdüklerini, bacaklarını keserek varilin içerisine yerleştirdiklerini, el arabasıyla varile koydukları cesedi Kanlıırmak'a attıklarını itiraf ettiler. 

Bartın Emniyet Müdürlüğü'nden edinilen bilgiye göre, Şükrü Kesgin'in H.G ve S.A. ile beraber Kegin'in evinde alkol aldıkları, daha sonra aralarında çıkan tartışmanın kavgaya dönüştüğü öğrenildi. H.G ve S.A'nın Kesgin'in kafasına önce sopayla vurdukları, ardından defalarca bıçakladıkları ifade edildi.

H.G. ve S.A.'nın emniyet müdürlüğündeki sorgusu devam ediyor.

Cinsel istismardan hapis cezası

Bir idddiaya göre, uyuşturucu bağımlısı Şükrü Kesgin'e erkek çocuğuna cinsel istismarda bulunduğu gerekçesiyle hapis cezası verildiği öğrenildi. Ayrıca H.G ve S.A'nın da çeşitli suçlardan ceza aldığı belirlendi. 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.